+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Franeker.
Laad meer vacatures

Monteur Franeker

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship

Vacature in het kort

Hou je van techniek en wil je helpen om processen soepel te laten verlopen? Dan is deze baan iets voor jou! Je werkt in de dagdienst, dus 's avonds ben je vrij. Het is een fulltime baan voor langere tijd, met kansen om door te groeien. Je gaat aan de slag in een team waar je machines ombouwt en onderhoudt. Dit doe je met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Ook werk je in een duurzame organisatie. Leuk toch? Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Hey jij daar! Zit techniek in jouw bloed en ben jij altijd op zoek naar hoe het beter kan? Bingo! Dan zijn wij op zoek jou! Iemand met technische kennis en vaardigheden die ons wil helpen met het op rolletjes laten lopen van het proces! Je krijgt een salaris gebaseerd op jouw werkervaring. Ben je net zo enthousiast als dat wij zijn? Lees dan vooral verder, wie weet sta jij binnenkort te shinen op de werkvloer.

Wat bieden wij jou
  • Een salaris op basis van jouw werkervaring
  • Werk in de dagdienst. De avond heerlijk vrij!
  • Fulltime aan de slag
  • Een baan voor een langere tijd
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Uitdaging gecombineerd met gezelligheid!
Wie ben jij

Als monteur heb jij relevante werkervaring en beschik je over een verantwoordelijkheidsgevoel! Daarnaast:

  • Ben je fulltime beschikbaar
  • Heb je eigen vervoer om naar Huhtamaki in Franeker te komen
  • Beheers jij de Nederlandse taal goed
Wat ga je doen

Als monteur ben jij onderdeel van een team! Samen ben je verantwoordelijk voor het ombouwen van de machines voor andere producten. Je reinigt, controleert en smeert verschillende onderdelen van de machines en machineonderdelen. Ook stel je de machines af en helpt de operators op weg met het starten van de machines. Zie je een afwijking bij een machine? Deze meld je bij de storingsmonteur. Zo wordt het proces snel opnieuw opgestart. Daarnaast doe je voorbereiding waarbij het controleren van machineonderdelen een belangrijke taak is. Een afwisselende baan dus, met veel verantwoordelijkheid. Tof! Als monteur werk je in de dagdienst van 07:30 tot 16:30, dus de avonden én weekenden zijn voor jezelf!

Waar ga je werken

Huhtamaki in Franeker is een internationale Finse organisatie gespecialiseerd in consumentenverpakkingen. De organisatie is met ongeveer 18.000 medewerkers in meer dan 35 landen actief. Kom jij het team versterken heb je dus een heleboel collega’s wereldwijd! De fabriek maakt van oud papier nieuwe producten zoals eierdozen. Ook nog eens werken in een duurzame organisatie dus!

Sollicitatie

Begint jouw hart sneller te kloppen van deze prachtige baan als monteur? Super! Aarzel dan niet om te solliciteren en druk snel op die gele button. Via de bevestigingsmail plan je gemakkelijk een belafspraak met mij is! Eerst nog een paar vragen? Geen probleem! Je mag me altijd bellen, appen of mailen. Hopelijk tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in