+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geesbrug.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Bronbemaling Geesbrug

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Actief Werkt!

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 15,65 - € 18,65 p/u

Vacatureomschrijving

Hallo Elektromonteur! Ben je op zoek naar een gevarieerde baan? Blijf dan zeker lezen, want Elektromonteur Bronbemaling is een fantastische nieuwe mogelijkheid!

Bent u op zoek naar een uitdagende functie in de elektrotechniek? Dan hebben wij de perfecte mogelijkheid voor u! Bij Bronbemaling zoeken wij een Elektromonteur die klaar is voor spannende elektrische avonturen. In deze rol zult u de meester zijn over bemalings- en monitoringsystemen, zowel in onze werkplaats als in het veld. Geen dag is hetzelfde, want u zult verantwoordelijk zijn voor het bewaken en bedienen van deze systemen op afstand met behulp van ons geavanceerde monitoringsysteem.

Samen met uw collega's zult u betrokken zijn bij de installatie, het onderhoud, de uitbreiding en de voortdurende verbetering van deze systemen. Deze functie is zo veelzijdig dat zelfs een octopus jaloers zou zijn!

Belangrijkste taken in uw rol als Elektromonteur:

  • Onderhouden en keuren van elektrische pompen, materieel en gereedschappen (geen keuringen van koffiezetapparaten, maakt u zich geen zorgen!)
  • Ontwerpen en installeren van geavanceerde PLC-gestuurde bemaling- en monitoringsinstallaties
  • Dagelijks controleren van de voortgang van uw projecten (spannend, maar geen monsters betrokken!)
  • Naadloze communicatie met de werkvoorbereiding en uitvoerders (zorg ervoor dat uw cape niet vast komt te zitten in de telefoonlijn!)

U bent de elektrische superheld die vanuit de werkplaats opereert. Naast het ontwerpen, inspecteren en keuren van installaties, bent u ook een buitenmens die graag de handen uit de mouwen steekt om installaties op locatie te plaatsen, te onderhouden en te verwijderen. Dit betekent dat u soms vieze handen krijgt en in de klei moet werken, maar dat schrikt u niet af! U bent een creatieve en zelfstandige held, maar ook teamwork is voor u geen probleem. Maakt u zich geen zorgen als u nog geen ervaring heeft met Bronbemaling, want uw collega's staan klaar om u alle nodige kennis bij te brengen terwijl u aan het werk bent.


Over het opdrachtgever

Deze opdrachtgever is een vooruitstrevende bouwonderneming die klaar is voor de toekomst! Met een uitgebreide expertise op het gebied van infrastructuur, civiele techniek en sport- en cultuurtechniek, zijn zij het team waar u op kunt vertrouwen. Het bedrijf bestaat uit een hechte groep van samenwerkende experts, elk met hun eigen specialisatie. Door deze kennis en ervaring te bundelen, zijn zij in staat om de markt op de meest optimale wijze te bedienen.  


Wat wij jou bieden
  • Een competitief startend salaris van €15,65 tot €18,65 bruto per uur, afhankelijk van jouw vaardigheden en ervaring.
  • Kilometervergoeding van €0,21 per kilometer, aangevuld met een extra €0,11 conform de Bouw & Infra CAO. Zo ontvang je een extra bijdrage voor jouw avontuurlijke reizen!
  • Als monteur in opleiding bieden wij trainingen en opleidingen aan die volledig vergoed worden. Jouw superkrachten verdienen immers de kans om te groeien!
  • Bij Actief Techniek heb je jouw eigen vaste contactpersoon. Een persoonlijke en betrokken benadering staat centraal. Je hebt geen noodsignaal nodig, wij zijn er om je te helpen!
  • Bereid je voor op de toekomst! Onze functie biedt talloze mogelijkheden voor persoonlijke groei en een veelbelovend carrièreperspectief.
Wat vragen wij van je
  • Een trotse bezitter van een MBO Elektrotechniek niveau 3/4-diploma.
  • Het bezit van een geldig Basisveiligheid VCA-certificaat is een pluspunt. Als je dit certificaat niet hebt, maak je geen zorgen! Actief Werkt Techniek biedt je de mogelijkheid om het kosteloos te behalen.
  • Kennis van PLC-besturing en telemetrie wordt gezien als een waardevolle extra vaardigheid. Als je hier ervaring in hebt, geef ons dan een high-five!
  • Woonachtig zijn in Noord Oost Nederland wordt als positief gezien, maar we staan open voor kandidaten die bereid zijn te reizen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in