+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.

Projectleider verkeerstechniek Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als projectleider geef je sturing aan diverse projecten en zorg je ervoor dat ze succesvol worden afgerond. Dit omvat zowel grote als kleine projecten op het gebied van dynamisch verkeersmanagement, verkeersregelinstallaties en openbare verlichting.

Je hebt de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de projecten op tijd, binnen het budget en volgens de gewenste kwaliteit en specificaties worden uitgevoerd. Je zorgt voor een goede afstemming met de klant en zorgt ervoor dat hun verwachtingen worden waargemaakt op het gebied van tijd, kosten, kwaliteit, informatie en organisatie. Je handelt ook de financiële aspecten af, zoals facturatie en het regelen van betalingen. Daarnaast fungeer je als een van de belangrijkste contactpersonen voor zowel bestaande als potentiële klanten.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van één of meerdere projecten. Je houdt de planning in de gaten en bent het aanspreekpunt voor alle betrokkenen. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het budget en de resultaten van de projecten. Je zorgt ervoor dat het budget niet wordt overschreden, neemt beslissingen over investeringen en kosten, en rapporteert hierover. Naast het bewaken van de voortgang, evalueer je ook regelmatig de resultaten, zowel tijdens het proces als na voltooiing.

Door jouw coachende leiderschapsstijl haal je het beste uit je team en bevorder je de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers.



Gevraagd

  • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde relevante opleiding (Civiel/verkeerstechniek);
  • Goede contactuele eigenschappen en teamgericht;
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Drie tot vijf jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van verkeerstechniek en -kunde is een pre, evenals ervaring met infrastructurele werken.


Aanbod

  • Een marktconform salaris
  • Een baan met veel eigen verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Je krijgt van ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van scholing en training ‘on the job’.


Bedrijfsomschrijving

Zij zijn uitgegroeid tot een groot bedrijf familiebedrijf met diverse specialisaties. Hoewel er door de jaren heen veel is veranderd, is één ding altijd hetzelfde gebleven: het bedrijf is gebouwd op onderlinge saamhorigheid en vertrouwen.Als één grote werkfamilie zetten zij zich dag en nacht in om de kwaliteit en leefbaarheid van de buitenruimte te behouden, te verbeteren en te vernieuwen. Veilig werken en een gezond rendement behalen staan hoog in het vaandel, omdat dit de continuïteit van het bedrijf waarborgt.Hun expertise omvat het ontwerpen, vormgeven en onderhouden van terreinen, infrastructuur en groenvoorzieningen voor zowel bedrijven als particulieren. Hun missie is het creëren van een duurzame, mooie en veilige buitenruimte voor iedereen. Door het toepassen van nieuwe en duurzame ontwikkelingen streven zij elke dag naar verbetering van de kwaliteit en leefbaarheid. Hun betrokkenheid bij de omgeving, open en eerlijke samenwerking, gecombineerd met de inzet van hun vakmensen en jarenlange ervaring, heeft geresulteerd in talloze succesvolle projecten voor tevreden klanten, waaronder particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in