+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geleen.

Procesoperator B/C 5 ploegen Chemelot Geleen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Maak deel uit van een team dat de wereld wil veranderen met innovatieve materialen. Wij bieden je de kans om bij te dragen aan vooruitgang in verschillende sectoren, zoals gezondheidszorg en energie. Je start met een uitgebreide training en krijgt de mogelijkheid om door te groeien. Jouw taak is om het productieproces te bewaken, te zorgen voor veiligheid en efficiëntie, en bij te dragen aan continue verbeteringen. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij deel uitmaken van een groeiende organisatie in transitie met sterke groeiambities? Ben jij een energieke, verantwoordelijke teamspeler die zelfstandig werkt en altijd streeft naar continu verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever is dé drijvende kracht achter grensverleggende samenwerkingen met wereldwijde fabrikanten, waarbij ze innovatieve materialen de kracht geven om de wereld te transformeren.

Wij zoeken enthousiaste talenten die zich willen aansluiten bij het dynamische team en een impact willen hebben op diverse sectoren. Bij onze opdrachtgever laten ze innovatie bloeien door materialen te ontwikkelen die niet alleen de kwaliteit van het leven verbeteren, maar ook de gezondheid en het welzijn ondersteunen. Met dezebaanbrekende producten bieden zij oplossingen met toegevoegde waarde in essentiële sectoren, waaronder gezondheidszorg, voeding, landbouw, huishoudelijke producten, coatings, energie, elektronica, transport en papier.

Wil jij deel uitmaken van een team in transformatie dat de toekomst vormgeeft en de normen in de industrie verlegt? solliciteer dan nu!

Na een grondige inwerkperiode en het opdoen van inzicht in deze geavanceerde fabriek, word je uitgedaagd om actief mee te denken over het optimaliseren van processen voor meer efficiëntie en effectiviteit. We streven naar veelzijdige operators die zowel in de meetkamer als buiten naadloos kunnen functioneren. De mogelijkheid om door te groeien naar de rol van senior buitenoperator of meetkamer operator behoren zeker tot jouw toekomstperspectieven.

Jouw kerntaken omvatten onder andere:

  • Tijdens je dienst houd je voortdurend toezicht op de staat van de procesinstallatie en de voortgang van het productieproces. Op deze wijze worden de doelstellingen op efficiënte wijze gerealiseerd, met aandacht voor veiligheid, planning, OEE, kosten, enzovoort.
  • Je zorgt voor een veilige oplevering van apparatuur voor onderhouds- en controlewerkzaamheden. Daarnaast breng je anderen op de hoogte van de actuele status van de installatie. Het rapporteren, signaleren en registreren van de huidige status en eventuele bijzonderheden met betrekking tot de installatieconditie, het procesverloop en genomen acties gebeurt nauwkeurig in de daarvoor bestemde systemen. Het correct overdragen van deze informatie tijdens shiftoverdracht is van cruciaal belang.


Gevraagd

Bij deze dynamische functie draag jij een grote verantwoordelijkheid met je mee.

Wat wij van jou verwachten:

  • Minimaal in het bezit van een VAPRO B/C diploma of een vergelijkbaar niveau door ervaring en/of bewezen competenties.
  • MBO werk- en denkniveau.
  • Affiniteit met complexe technische installaties.
  • Een proactieve en ondernemende houding, gericht op voortdurende verbetering.
  • Je bent een teamspeler, maar blinkt ook uit in verantwoordelijkheid nemen en zelfstandig functioneren.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Bereidheid om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen.
  • Vaardigheid in basis computer- en internetvaardigheden, waaronder Microsoft 365, Microsoft Office, evenals andere relevante softwaresystemen en platforms.


Aanbod

Over zowel primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden is bij onze opdrachtgever goed nagedacht.

Jij hebt onder andere recht op:

  • Competitieve salarisvoorwaarden inclusief 31% ploegentoeslag, vakantiegeld, een 13e betaling à 5,33%, een bonussysteem én minimaal 25 vakantiedagen.
  • Reiskosten à €0,21 per kilometer.
  • Prima pensioenvoorziening (waarbij de werkgever 75% van de kosten voor zijn rekening neemt!).
  • Mogelijkheid tot sporten tegen gereduceerde kosten.
  • Fruit op het werk.
  • Persoonlijke groeimogelijkheden die je zelf in de hand hebt.
  • Een werkgever die oog heeft voor het individu en een grote sociale verantwoordelijkheid draagt.
  • Een familiaire en informele werkomgeving met een enthousiast team.
  • Ondersteuning en de vrijheid om zelfstandig je functie te vervullen en tastbare resultaten te behalen.


Bedrijfsomschrijving

Bij onze opdrachtgever laten ze innovatie bloeien door materialen te ontwikkelen die niet alleen de kwaliteit van het leven verbeteren, maar ook de gezondheid en het welzijn ondersteunen. Met deze baanbrekende producten bieden zij oplossingen met toegevoegde waarde in essentiële sectoren, waaronder gezondheidszorg, voeding, landbouw, huishoudelijke producten, coatings, energie, elektronica, transport en papier.Als bedrijf dat toegewijd is aan verantwoord ondernemen, hanteren zij strikte regels in de productiefaciliteiten. De opdrachtgever biedt niet alleen een wereldwijde toeleveringsketen, maar staat ook garant voor duurzaamheid, toegankelijkheid, leveringszekerheid en een snelle doorlooptijd. De klanten profiteren niet alleen van hoogwaardige materialen, maar ook van een partner die zich inzet voor duurzaamheid, kwaliteitscontrole en veiligheid op het hoogste niveau.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in