+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gent (BE).

Project Engineer Brandmeldinstallaties Gent (BE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fygi | hr en recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Project Engineer Beveiligingstechniek bij ons, werk je aan het optimaliseren van beveiligingssystemen. Je bent belangrijk voor de veiligheid van onze klanten. Dit doe je in een omgeving die voor anderen vaak niet toegankelijk is. Je krijgt veel vrijheid in je werk, leuke collega's en een goed salaris. Je komt te werken in een team van technici die samenwerken en van elkaar leren. Je nieuwe werkplek is in een historische stad en je werkt met producten die echt nodig zijn. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Als Project Engineer beveiligingstechniek bij Honeywell zorg je dat de beveiligingssystemen optimaal werken en up-to-date zijn. Safety first! Een interessante werkomgeving waarbij je op plekken komt die vaak voor andere niet toegankelijk zijn.  Je bent de kennisdrager op het gebied van brandbeveiliging en je zet je samen met de projectmanager in om de veiligheid van onze klant te waarborgen. Je krijgt een baan met veel vrijheid, leuke collega’s en een uitstekend salaris. 

Voor deze functie zijn we op zoek naar een collega die 24 uur in de week beschikbaar is. Ook zzp'ers nodigen we graag uit om te reageren.

Als Project Engineer richt jij je op de inrichting van systemen en de optimalisatie daarvan. Je vervult daarmee de behoeftes van onze klant en fungeert als volwaardige sparringpartner en adviseur.

Dit ga jij doen!

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en werkt nauw samen met onderaannemers
  • Je engineert of voert aanpassingen en uitbreidingen uit aan brandmeldinstallaties. Van de conceptfase tot en met aansluitingsschema's en inplantingsschema's.
  • Je configureert, programmeert, controleert en test de werking van de beveiligingsinstallaties (Esser)

Als Project Engineer maak je het verschil!                                                                               

Je komt terecht in een enthousiast en ervaren team van technici, die graag voor elkaar en met elkaar werken. Omdat je vaak alleen bij deze klant aan het werk bent, is het handig wanneer je zelfredzaam bent en proactief genoeg om je collega's op te zoeken als de situatie daarom vraagt. Kortom, een verantwoordelijke functie die de nodige zelfstandigheid en power vraagt.

Jouw nieuwe uitvalsbasis is gelegen in de historische Gent. Je komt onsite te werken bij een innovatief bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige producten maakt voor uiteenlopende toepassingen die we dagelijks de dag nodig hebben.

Wij van de afdeling Fire worden gezien als het kenniscentrum voor de Benelux op het gebied van brand en ontruiming en dat is iets waar we allemaal trots op zijn!

Wil je proeven hoe het is om onderdeel te zijn van ons team beveiligingstechniek en hoe het reilt en zeilt bij de klant? We nodigen je van harte uit om kennis te komen maken.



Gevraagd

Als Project Engineer beveiligingstechniek bij Honeywell zet jij je samen met je collega’s in om de veiligheid van onze klanten te waarborgen. Om jouw werk goed uit te kunnen voeren breng je het volgende met je mee:

  • Je hebt minimaal bachelor werk- en denkniveau. Bij voorkeur in de richting van elektrotechniek, elektromechanica, electra, beveiligingstechniek of vergelijkbaar.
  • Je hebt 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en bent in het bezit van NBN S21 (BOSEC is een pre)
  • Je bent communicatief vaardig (beheersing van de Nederlandse en Engelse taal), oplossingsgericht en klantgericht
  • Je bent organisatorisch sterk, weet prioriteiten te stellen en werk daarbij dus planmatig
  • Je bent discreet en weet als geen ander hoe je met gevoelige informatie om moet gaan

Heb je naast vakgerichte cursussen de behoefte om je veder te ontwikkelen? Ook dan bieden wij jou de mogelijkheid om je zowel op persoonlijk als professioneel vlak verder te ontwikkelen.



Aanbod

Als Project Engineer kom je terecht in een hecht team die graag met elkaar en voor elkaar werkt. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een uitstekend salaris
  • Direct een contract bij Honeywell
  • 27 vrije dagen (20 vakantie- en 7 ADV dagen), hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheues € 250 en goede pensioenvoorzieningen 
  • Een goed uitgeruste auto, laptop en telefoon (ook voor privégebruik)
  • Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Gerelateerde zoekopdrachten

Project Engineer
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in