+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gouda.
Laad meer vacatures

Leidinggevende Persoperator Gouda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.930 - € 3.480 p/m

Vacature in het kort

Werk mee in een team waar veiligheid en uitdaging centraal staan. Als ervaren technicus en leidinggevende zorg je voor een goede sfeer en haal je het beste in je team naar boven. Je werkt met hydrauliek en pneumatiek, en test hogedruk afsluiters. Dit alles in een schone productieomgeving met unieke persinstallaties. Er zijn kansen voor persoonlijke groei door opleidingen. Plus, er is de mogelijkheid om na een tijd overgenomen te worden. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Ben jij een ervaren technicus op het gebied van werktuigbouw en gedreven om het beste uit jezelf en je collega's te halen? Voel jij je thuis in een omgeving waar veiligheid voorop staat en waar elke dag een nieuwe uitdaging biedt? Dan komen we graag met je in contact!

Je begint je werkdag met het doornemen van de dagelijkse taken en bespreekt de prioriteiten met het team. Als ervaren monteur en voorman/voorvrouw weet je precies hoe je de juiste sfeer kunt creëren om het beste uit iedereen te halen. Je deelt je visie, motiveert je collega's en biedt ondersteuning waar nodig. Je bent thuis in hydrauliek en pneumatiek, en je zet deze kennis in bij het testen van hogedruk afsluiters. Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent alert op mogelijke risico's en moedigt je team aan om hetzelfde te doen. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een meewerkende leidinggevende. Je bent in staat om 4 collega's operationeel aan te sturen.

Wil jij graag onderdeel zijn van een hecht team dat gedreven wordt door passie, vakmanschap en samenwerking? Solliciteer dan vandaag nog!


Wat wij bieden
  • Een fulltime functie voor langere tijd, mogelijkheid tot overnamen na uitzendperiode
  • Schone productieomgeving met zelf ontworpen persinstallaties
  • Ontwikkelingsmogelijkheden door middel van opleidingen en trainingen
  • Pensioen, vakantiedagen en vakantiegeld
Wat wij vragen
  • Je beschikt over minimaal een mbo niveau 3 opleiding
  • Leidinggevende ervaring, bij voorkeur in de technische branche
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever voorziet de gas-, olie- en watersector van vakkennis en geavanceerde ventielsystemen voor kritische regel- en veiligheidstoepassingen. De organisatie biedt hoogwaardige axiale afsluiters. Deze kleppen zijn het resultaat van generaties doorlopend, hoogwaardig onderzoek en een grondige kennis van de processen en werkwijzen van onze klanten.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in