+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider W-utiliteit- Maintenance Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een duurzame speler op de markt van technische installaties. Ze ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren gebouw gebonden installaties door heel Nederland. De vestiging in Groningen neemt daarbij de drie Noordelijke provincies voor haar rekening. Onze opdrachtgever is altijd bezig de beste technologische en zo mogelijk duurzaamste oplossing te vinden voor haar klanten binnen de wereld van utiliteit en (grote) woningbouw.


Bedrijfscultuur

Er heerst een platte organisatiestructuur waar tussen verschillende disciplines veel wordt samengewerkt. Duurzaamheid is iets wat veel terugkomt binnen dit bedrijf. Dit stralen ze uit naar de klant maar ook richting de werkgever. Op een positieve manier samenwerken staat hoog in het vaandel.

Als werkvoorbereider W- Utiliteit Maintenance ben jij hét aanspreekpunt in de voorbereiding van renovatie of het plaatsen van werktuigbouwkundige installaties binnen de utiliteit. Jij zorgt ervoor dat deze tijdig en op juiste wijze worden uitgevoerd. Jij ontvangt en beoordeelt aanvragen van de serviceafdeling en schakelt vervolgens met collega’s, opdrachtgevers en leveranciers. Jij bent betrokken bij het hele onderhoudsproces van begin tot eind. Jij ontvangt klachten/opmerkingen na onderhoudstops, rapporteert deze aan leidinggevenden en presenteert verbeteringsvoorstellen. Jij denkt mee in het calculatietraject en controleert de lopende opdrachten. Jij begeleidt (kleine) projecten en draagt de verantwoording voor het opnemen van de werkzaamheden op locatie. Jij voorziet in de voorbereiding van projecten en zorgt ervoor dat de uitvoering op efficiënte wijze aan de slag kan. Bovendien draag jij zorg voor de oplevering van de tekeningen. Jij maakt de materiaallijsten en bestelt de benodigde materialen. Jij let op de operationele bewaking van projecten en ziet toe op de voortgang van projecten. Jij ziet toe op een correcte administratie en archiveert op correcte wijzen. Jij houdt de trends binnen jouw markgebied in de gaten en deelt deze met collega’s.


Functie eisen
  • Jij hebt een MBO 4 diploma in een technische richting;
  • Ervaring is geen pré;
  • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift;
  • Jij bent proactief en hebt oog voor detail;
  • Jij bent service en oplossingsgericht;
  • Jij bent goed in plannen en behoudt het overzicht.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in