+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Reachtruckchauffeur/Magazijnmedewerker Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 14,50 p/u

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een magazijn waar belangrijke taken gebeuren. Je helpt met het klaarmaken van bestellingen, zodat ze snel bij klanten komen. Je laadt en lost goederen en controleert of alles klopt. Je gebruikt een handscanner om te vinden waar alles moet. Je werkt samen met fijne collega's die je altijd helpen. Ook kun je hier groeien in je werk. Dit bedrijf is goed in wat ze doen en biedt jou een vaste baan met kansen om te leren en verder te komen. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

In deze functie als reachtruckchauffeur/magazijnmedewerker ben jij dagelijks bezig met het verwerken van klantorders en alle voorkomende logistieke werkzaamheden. Ben jij de leergierige magazijnmedewerker die wij zoeken?

In het magazijn vinden belangrijke taken van het verkoopproces plaats, jij zorgt er voor dat noodonderdelen op de juiste plaats terecht komen en met spoed naar klanten verzonden kunnen worden. In het werk ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van binnenkomende goederen. Deze worden vervolgens door jou gecontroleerd op kwaliteit en hoeveelheid, hierbij krijg je hulp van een handscanner die jou aangeeft waar in het magazijn het product hoort te liggen. Het bedrijf heeft een hechte club collega's en zij zullen je ten alle tijden ondersteunen wanneer je er niet uit komt. Daarnaast bieden ze meerdere mogelijkheden om door te groeien, de deur staat altijd voor je open om dit te bespreken.

Klinkt dit als een leuke functie voor jou?


Functie eisen
  • Ervaring met logistieke processen.
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau 3.
  • Kennis van systemen (MS Office).
  • In bezit van een geldig rechtruckcertificaat.
Over het bedrijf

Het magazijn van onze opdrachtgever is gevestigd in Groningen en zij zijn specialist in de verkoop en snelle levering van transportonderdelen aan dealers, garagebedrijven en transportondernemingen. In Nederland en België, maar inmiddels ook ver daarbuiten.


Wat wij bieden

Wij bieden een vaste baan en een salaris tussen de €13,27 en €14,50 bruto per uur. Behalve een leuke baan is er volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden. Bij wederzijdse tevredenheid is er ook uitzicht op een contract bij de opdrachtgever. Heb je interesse in de vacature 'Reachtruckchauffeur' solliciteer dan bij voorkeur direct, maar uiterlijk voor 12 mei 2024.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in