+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.
Laad meer vacatures

BBL leerling elektrotechniek Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • BBL / Vast contract

Vacature in het kort

Bijna klaar met je VMBO en wil je meer leren in de elektrotechniek? Bij Maintec kun je zowel werken als je MBO-diploma halen. Je gaat aan de slag in een leuk team, werkt aan interessante projecten en verdient meteen geld. Je leert vooral door te doen, met 1 dag school per week. Het is een kans om in de praktijk te leren en te groeien. Maintec zorgt voor je opleiding, boeken, en laptop. Plus, je krijgt een coach die je helpt. Leuke extra: elke week samen genieten van een snack in de pauze! Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Heb je bijna je VMBO-examens achter de rug en wil je daarna graag verder leren in de elektrotechniek? Schrijf je dan nu alvast in bij Maintec, waar je niet alleen je MBO-diploma kunt behalen, maar ook kunt werken aan een gaaf project én direct geld kunt verdienen! Geen vijf dagen naar school, maar leren in de praktijk! Lees snel verder!⚡🧑‍🔧


Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een grote installateur met verschillende locaties door heel het land. Ze richten zich vooral op utiliteitsbouw en service en onderhoud. Denk daarbij aan bedrijfspanden, scholen, zorginstellingen, overheidsgebouwen en nog veel meer! Samen met jouw collega’s ga je werken aan een project in Groningen. Je komt terecht in een gezellig team, waar naast hard werken ook veel gelachen wordt en waar wekelijks in de pauze een patatje of gehaktbal wordt gescoord! Jouw collega’s staan voor jou klaar en begeleiden jou tijdens dit BBL-traject. Heb je je opleiding afgerond of wil je graag meer leren, dan is het mogelijk om na dit project verder te leren binnen de nieuwbouw of service en onderhoud. Jouw coach van Maintec helpt jou hierbij!


Wat ga je doen?

In dit BBL-traject ga je werken en tegelijkertijd leren. Dat betekent dat je vier dagen per week aan de slag gaat bij een grote installateur en het vak leert door te doen! De vijfde dag van de week ga je naar school, waar je een BBL-opleiding volgt in de elektrotechniek op MBO-niveau 2.

Maar wat houdt het precies in? Samen met jouw collega’s ga je werken aan een gaaf project in Groningen. Je gaat diverse scholen en bedrijfsgebouwen in Groningen voorzien van verlichting en ervoor zorgen dat de medewerkers of studenten kunnen genieten van een kop koffie of thee. En nee, hiervoor hoef je geen koffie te schenken. Jij houdt je namelijk bezig met de techniek die daarvoor nodig is! Je gaat kabels trekken en diverse laag- en middenspanningsinstallaties aansluiten, zoals lichtarmaturen en verdeelkasten. Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen, je wordt goed begeleid en krijgt de ruimte om te leren.


Wat verwachten wij van jou?
  • Je hebt interesse in techniek en wilt graag meer leren over elektrotechniek
  • Je bent een doener en werkt graag met je handen
  • Je hebt je VMBO-diploma (bijna) behaald en gaat in september starten met de opleiding elektromonteur op MBO-niveau 2
  • Je woont in Groningen of in de buurt
  • Je bent nieuwsgierig en leert graag nieuwe dingen
Wat kun je van ons verwachten
  • Vanaf dag 1 salaris, afhankelijk van leeftijd
  • Een gave BBL werk en leerplek in Groningen
  • Op kosten van Maintec je MBO-niveau 2 diploma behalen in de elektrotechniek, wij betalen jouw schoolkosten, boeken en laptop
  • 25 vakantiedagen per jaar en elk jaar in mei vakantiegeld
  • Leuke collega’s en persoonlijke begeleiding
  • Een eigen Maintec-coach die jou begeleidt tot aan jouw diploma
  • Na dit project zijn er toffe doorgroeimogelijkheden in de elektrotechniek, richting nieuwbouw of service en onderhoud


Bedrijfsomschrijving

MAINTEC - TECHNISCH UITZENDBUREAU
Wij werven, selecteren en detacheren technisch personeel. Om te voldoen aan de vraag van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van onze dienstverleningsconcepten.

LOKAAL WERKEN IN DE BUURT!
Lokaal personeel werven wij op de lokale arbeidsmarkt in ons 'Lokaal Personeel' concept. Onze projectmanagers kennen de technische arbeidsmarkt als geen ander, weten wat bedrijven vragen en vinden daar de juiste vakman of-vrouw bij.

LEREN STOPT NOOIT
In het concept Leren & Werken leiden wij mensen op voor de competenties die belangrijk zijn op de arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een complete MBO opleiding in een BBL- traject, een basisopleiding voor bepaalde vakken of een korte bijscholing voor een specifieke lastechniek, Maintec zorgt dat haar mensen kunnen wat haar opdrachtgevers vragen.

GRENZEN VERLEGGEND
Sommige vaardigheden zijn erg moeilijk te vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom werven wij internationaal personeel door middel van eigen kantoren en agenten in 9 Europese landen. Wij noemen dat concept 'Internationaal Matching'.
Passie en trots
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in