+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Liftmonteur Groot-Ammers

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Werk mee aan het verbeteren van mobiliteit in huizen door liften te installeren, onderhouden en repareren. In ons team krijg je de kans om je kennis en vaardigheden te gebruiken en verder te ontwikkelen. We bieden interessante projecten waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband werkt. Ons doel is om mensen te helpen zich gemakkelijk te verplaatsen in hun eigen huis. We zorgen voor een goede balans tussen werk en prive met flexibele werktijden en vakantieregelingen. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Locatie: Groot-Ammers

Salaris: €2800,-

Ben jij een ervaren liftmonteur die graag uitdagingen aangaat en nieuwe vaardigheden wil ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiliteitsoplossingen voor woningen, waaronder liften voor trappen en huizen. Onze missie is om mensen te helpen zich gemakkelijk te verplaatsen in hun eigen huis, en jij kunt daar een belangrijke rol in spelen.

Als onderdeel van ons team werk je aan boeiende projecten waarbij je jouw kennis en ervaring in liften kunt benutten om onze klanten te ondersteunen. Je zult betrokken zijn bij de installatie, het onderhoud en de reparatie van liften, waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband werkt. Bovendien bieden we mogelijkheden voor training en persoonlijke ontwikkeling, zodat je je vaardigheden verder kunt uitbreiden en verbeteren.

Bij ons werken gepassioneerde professionals die uitblinken in wat ze doen. We streven naar uitmuntendheid en teamwork, waarbij iedereen wordt aangemoedigd om zijn best te doen en bij te dragen aan het leveren van hoogwaardige diensten. Bovendien hechten we veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé, en daarom bieden we flexibele werktijden en vakantieregelingen.

Kortom, als je op zoek bent naar een stimulerende werkomgeving waarin je kunt leren en groeien, dan ben je bij ons aan het juiste adres! We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen te werken aan het verbeteren van de mobiliteit voor onze klanten.



Gevraagd

  • Ervaring als liftmonteur met kennis van diverse liftsystemen.
  • Technisch inzicht en probleemoplossend vermogen.
  • Gemotiveerde en zelfstandige werkhouding.
  • Bereidheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf te ontwikkelen.
  • Communicatief vaardig


Aanbod

  • Een salaris vanaf €2500,- tot €3500,-
  • Uitgebreide training en ontwikkelingsmogelijkheden om jouw carrière te bevorderen.
  • Een collegiale en ondersteunende werkomgeving waar teamwork centraal staat.
  • Mogelijkheden om door te groeien naar zelfstandig liftmonteur.
  • Uitdagende projecten die jouw vaardigheden aanscherpen en verbreden.


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij ons bedrijf, waar we elke dag werken aan het verbeteren van de mobiliteit en het comfort van mensen in hun eigen huis. Als onderdeel van ons team maak je deel uit van een groep gepassioneerde en toegewijde professionals die zich inzetten om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Bij ons heerst er een warme en collegiale sfeer, waarin teamwork en samenwerking centraal staan. Samen werken we aan uitdagende projecten en streven we naar innovatie en perfectie in alles wat we doen. Onze medewerkers zijn betrokken en gemotiveerd, en streven ernaar om elke dag het beste uit zichzelf te halen. Een voorbeeld van de sfeer binnen ons team is toen we recentelijk een klant hielpen die al lange tijd moeite had met het gebruik van de trap. Door onze oplossing kon de klant weer veilig en zelfstandig de trap op en af, wat resulteerde in een enorme opluchting en blijdschap voor de klant en zijn familie. Dit soort momenten van voldoening en het verschil kunnen maken in het leven van anderen, is wat ons werk zo bijzonder maakt. Bij ons krijg je de kans om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. We bieden regelmatig trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden aan onze medewerkers, zodat ze hun vaardigheden kunnen blijven verbeteren en zich kunnen ontwikkelen tot experts in hun vakgebied. We streven ernaar om een inspirerende en ondersteunende werkomgeving te creëren, waarin iedereen zich gewaardeerd en gesteund voelt.Kortom, bij ons draait het niet alleen om het leveren van producten, maar ook om het maken van een positieve impact in het leven van onze klanten. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om bij te dragen aan deze missie en tegelijkertijd te groeien en te bloeien in een stimulerende en ondersteunende omgeving.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in