+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Grubbenvorst.

Voorbewerker / Plaatwerker bij SWP Autoservice in Grubbenvorst Grubbenvorst

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SWP Autoservice

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
SWP Autoservice

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Voorbewerker / Plaatwerker werk je aan het herstellen van autoschades. Je doet verschillende dingen, zoals uitdeuken, onderdelen vervangen en lassen. Je maakt autos zowel van binnen als van buiten weer mooi. Elke reparatie is anders, dus je werk is nooit saai. Je moet goed op de hoogte zijn van nieuwe technieken. Dit werk is belangrijk, want je helpt klanten weer veilig de weg op. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Als Voorbewerker / Plaatwerker ben jij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden bij het herstellen van een schade op een voertuig. Jouw werkgebied bestaat onder andere uit uitdeuken, vervangen van onderdelen, lassen van plaatdelen en schades herstellen aan zowel de binnen- als buitenkant van de auto; dit kunnen ingrijpende reparaties zijn, maar ook simpele. Jij zorgt ervoor dat de klant weer tevreden en veilig op weg kan. Iedere reparatie is anders wat betekent je werk erg afwisselend is, maar ook dat je kennis moet hebben de nieuwste technieken en deze ook toe zal passen.

Gevraagd

Natuurlijk heb jij de opleiding Autoschadehersteller succesvol afgerond. Daarbij heb je recente werkervaring met ervaring met licht voorbewerken, plaatwerken en met de- en montagewerkzaamheden.
Verder ben jij flexibel en hebt een klant- en servicegerichte instelling. Vanzelfsprekend heb je oog voor detail, ben je leergierig en houdt je kennis binnen het vakgebied graag up-to-date
Tenslotte ben je in het bezit van rijbewijs B .

Aanbod

Bij SWP Autoservice krijg jij een gave functie waarbij je werkt aan diverse merken en dus veel afwisseling hebt op een werkdag. Daarbij ontvang je een salaris dat bij jouw kennis, kunde en ervaring past en zijn er ruime mogelijkheden tot het volgen van cursussen. Tenslotte ga je werken in een klein team met een prettige en gezellige werksfeer met veel ruimte voor eigen inzicht.
Het salaris dat je ontvangt als commercieel medewerker wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

SWP Autoservice is een dynamisch, jong en kleine specialist met heel groot bereik in zakelijk branche. Het team van SWP Autoservice bestaat uit 8 mensen. Zij zijn gespecialiseerd in het door leveren van handels auto’s voor verschillende dealers, merk specialisten en handelaren in heel Nederland. Daarbij hebben zij een volledig uitgeruste en functionerende werkplaats en spuiterij, die noodzakelijk zijn om de de auto’s naar wens te leveren. Door het grote klantenbestand hebben zij ook een fikse doorloop en is er veel variatie in werkaanbod en typen voertuigen; ieder merk, elk type personenwagens en lichte bedrijfswagens en soms nog zelfs een vrachtwagen komt hier voorbij!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in