+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Helpdeskmedewerker - Gemeente Gulpen-Wittem Gulpen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als medewerker helpdesk ben je het eerste aanspreekpunt voor collega's met vragen en problemen. Je helpt hen door vragen te stellen en problemen op te lossen. Je werkt samen met een team en zorgt dat alle informatie goed wordt bijgehouden. Soms help je ook met het voorbereiden van vergaderingen. Je werk is afwisselend en je leert veel over ICT. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Als medewerker helpdesk ben jij, samen met een collega, het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en daarmee het visitekaartje van Team Informatie. Vragen en verzoeken komen eerst bij jou binnen en je gaat aan de slag met het registreren en oplossen ervan. Het registreren en bijhouden van calls in TOPdesk is één van jouw dagelijkse taken. Je houdt de voortgang van incidenten bij en communiceert hierover met de gebruikers. Eventueel stem je oplossingen met onze externe leveranciers af.

Als medewerker helpdesk stel je de juiste vragen en achterhaal je wat de gebruiker wil, of wat het probleem is. Complexere problemen zet je door naar je collega’s. Waar nodig stel je instructies en handleidingen op, en deelt deze binnen het kennissysteem van TOPdesk en intranet. Ook ben je verantwoordelijk voor zorgvuldige goede registratie van hardware in ons CMDB en uitgifte ervan, inclusief het fysieke voorraadbeheer.

Een greep uit jouw andere werkzaamheden

  • Je helpt collega’s bij ICT-vragen;
  • Je regelt de uitgifte en inname van hardware;
  • Samen met een collega ondersteun jij af en toe de raad bij hun (avond)vergaderingen en ben je voor hen het eerste (technische) aanspreekpunt.


Gevraagd

Ben jij die veelzijdige duizendpoot, die naast een goed gevoel voor techniek óók een servicegerichte instelling heeft en graag en goed communiceert? Na positief kritisch te luisteren bedenk je oplossingen. Waar nodig zorg je voor training en instructie. Je krijgt energie van succesvol teamwerk! Tijdens de commissie- en raadsvergaderingen ben je ook beschikbaar in de avonduren om te werken (ong. 2-3per maand).

Daarnaast:

  • Heb je kennis van recente ICT technieken;
  • Heb je een servicegerichte houding. Je bent in staat oplossingen in begrijpelijke taal te verwoorden;
  • Ben je in het bezit van een diploma en/of certificaten op het gebied van ICT, of bereid deze te halen;
  • Heb jij plezier in je werk als onze nieuwe helpdeskmedewerker!


Aanbod

Wij bieden een salaris van maximaal €3.784,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 07). Het precieze bedrag binnen deze schaal stemmen wij af op basis van jouw ervaring en opleidingsniveau. Daarnaast ontvang jij ook een vrij besteedbaar budget, het individuele keuze budget (IKB). Dit is 17,05% over je salaris en biedt jou volop keuzevrijheid en zeggenschap over deze financiële ruimte. Zo kun jij keuzes maken die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a.:

  • Een jaarlijkse zomerbonus, betaald ouderschapsverlof, fietsplan.
  • iPhone, iPad en laptop in bruikleen
  • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Een thuiswerkvergoeding én een goede woon-werkvergoeding
  • Verder worden er veel activiteiten georganiseerd om je collega’s te ontmoeten en vitaliteit te bevorderen, zo hebben we een personeelsdag, knusse kantine met elke week soep, vers fruit en nog veel meer.


Bedrijfsomschrijving

Gulpen-Wittem - ‘t mooiste stukje Nederland - ligt in het hart van het Zuid-Limburgse heuvelland. De gemeente bestaat uit een tiental authentieke kernen, gehuchten en buurtschappen. Mede door het unieke karakter van het Geul- en Gulpdal is het gebied uitgeroepen tot 5-sterrenlandschap.Geliefd om haar kleinschaligheid, tradities, gastvrijheid en betrokken inwoners die zorgen voor elkaar en hun omgeving. We dragen met trots het Cittaslow keurmerk, dat deze eigenschappen erkent.In jouw team werken collega’s op verschillende taakvelden: post & archief, informatisering & automatisering en GEO-informatie. Het team is dienend aan de organisatie en wil vanuit publieke waarde betrouwbare dienstverlening aan de interne organisatie en extern belanghebbenden faciliteren. Dit doen wij proactief, adviserend en in samenwerking met de interne organisatie. Doel van ons team: als stabiele wortels van de organisatie ervoor zorgen dat de takken boven de grond hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Een succesvol team kan alleen succesvol zijn door de inzet van de onderlinge teamleden. Door te weten wat er speelt, samen werken aan oplossingen voor de langere termijn, meedenken over innovaties en inhoud en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT en automatisering.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in