+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

ZZP Uitvoerder Nieuwbouw (€65,- tot 85,- p/u) Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Prefound

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Prefound

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance
  • 65 - € 85 p/u

Vacature in het kort

Wij zoeken een zelfstandige uitvoerder voor bouwprojecten. Als uitvoerder leid je het team op de bouwplaats. Je zorgt dat alles goed loopt, plant het werk en houdt de administratie bij. Ook let je op veiligheid en werk je samen met verschillende mensen. Je bent belangrijk voor het succes van het project. Je praat met het team en met de opdrachtgever. Dit is een kans om jouw ervaring in te zetten en samen te werken aan mooie projecten. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zzp-uitvoerder. 

Als ervaren uitvoerder weet je precies waar je je mee bezighoudt op de bouwplaats. Je zorgt ervoor dat een project praktisch uitvoerbaar is, je stuurt onderaannemers en derden aan, je zorgt voor de planning en administratie (ondersteunt door onze projectcontroller) en je vervult de rol van V&G-coördinator tijdens de uitvoeringsfase.
Jij hebt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de projecten en stuurt het uitvoeringsteam aan, in nauwe samenwerking met de projectleider. Je bent verantwoordelijk voor het nemen van maatregelen bij onveilige situaties en knelpunten op het project, het houden van groepsgesprekken met uitvoerders en werkvoorbereiders, het beoordelen van onderaannemers en leveranciers én je bent het dagelijks aanspreekpunt voor de opdrachtgever.



Gevraagd

Je hebt ervaring opgedaan als uitvoerder in de nieuwbouw bij een aannemer. Jij weet hoe je een project van het prille beginstadium tot ver in de uitvoeringsfase moet bouwen. Het is voor jou vanzelfsprekend om de belangrijke schakel te zijn tussen het werkvoorbereidingsteam, de bedrijfsleider en de uitvoerende collega’s buiten. Je laat je niet snel van de wijs brengen, je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en (faal)kosten.

  1. Minimaal een mbo-niveau afgeronde opleiding (Bouwkunde).
  2. Enkele jaren ervaring binnen het vakgebied van de woningbouw is belangrijk.
  3. Je past binnen een dynamische en continu ontwikkelende werkomgeving.
  4. Je hebt geen moeite met het werken conform planningen.
  5. Je bent een teamplayer en weet mensen te overtuigen en enthousiast aan het werk te zetten.


Aanbod

Voor deze vacature geldt een uurtarief van € 65,- tot € 85,- inclusief reiskosten en exclusief btw.



Bedrijfsomschrijving

Of het nu gaat om grootschalige nieuwbouw, integrale gebiedsontwikkeling of binnenstedelijke vernieuwing, onze opdrachtgever biedt altijd een duurzame en slimme invulling voor elk project. Het gaat echter verder dan alleen het ontwikkelen en bouwen van vastgoed. Het bedrijf voelt zich betrokken bij haar opdrachtgevers en draagt een maatschappelijke verantwoordelijkheid om woonomgevingen te ontwikkelen waar mensen zich prettig voelen.Het draait allemaal om het bieden van echte waarde. Dit wordt bereikt door de klantvraag op de juiste manier te vertalen. Door vanaf een vroeg stadium mee te denken, kunnen ze maximaal inspelen op de huidige en toekomstige behoeften van zowel consumenten als onze opdrachtgever. Complexe vraagstukken zien zij als uitdagingen en streven naar slimme oplossingen. Dankzij hun innovatieve aanpak zijn projecten nu meer bereikbaar dan ooit tevoren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in