+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Harderwijk.

1e/2e Autotechnicus Harderwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

www.bureautechniek.nl

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Hou je van werken met auto's en ben je graag praktisch bezig? In deze functie werk je elke dag met verschillende auto's en los je allerlei problemen op. Het is een familiebedrijf waar iedereen elkaar kent en er regelmatig leuke uitjes zijn. Ook sluit je elke week af met een gezellige borrel. Je krijgt een goed salaris en extra s zoals opleidingen om jezelf te ontwikkelen. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een passie voor voertuigen met vier wielen, een stuur en een gaspedaal en vind je het leuk om met je handen te werken? lees dan snel verder!

Heb jij een passie voor voertuigen met vier wielen, een stuur en een gaspedaal, en vind je het leuk om met je handen te werken? Lees dan snel verder!

Je komt aan op je werk en stapt de werkplaats binnen. De dampende geuren van remreiniger en olie dringen je neus binnen. Met een bak koffie en een werkorder loop je naar de auto om te beginnen aan een grote beurt. Je zet jezelf in de 6e versnelling om zo snel mogelijk de sleutels terug te kunnen geven aan de klant. Voor de middagpauze heb je de grote beurt afgerond en help je een collega met het verhelpen van een storing. Ervaring heeft je geleerd om eerst de computer aan te sluiten op de auto. Met jouw kennis en expertise binnen de automotive los je deze storing binnen een mum van tijd op.

Elke dag werk je aan nieuwe uitdagingen en verschillende auto's. Met nieuwe gereedschappen en jouw kennis is geen klus te moeilijk.

Klinkt de bovenstaande tekst als een uitdaging voor jou? Solliciteer dan snel en wie weet krijg jij de kans om dit binnenkort in het echt te ervaren!


Over het bedrijf

Dit is een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1980. Het is een groeiend en gerenommeerd autobedrijf. Ook organiseren ze gezellige uitjes en vinden ze het belangrijk dat hun medewerkers goed op hun plek zitten. Elke vrijdagmiddag een borrel om de week goed af te sluiten. In dit bedrijf werken ongeveer 15 medewerkers die dagelijks gemotiveerd aan de slag gaan om zo de mooiste auto's veilig op de weg te houden. 


Wat wij bieden
  • Een uitstekend salaris, wat afhankelijk is van ervaring en opleiding;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden.
Wat wij vragen
  • MBO niveau 2 diploma;
  • Relevante werkervaring.
Overige informatie

Wil jij meer weten over de functie of dit bedrijf? Bel dan naar Nick Schaap (06-12817327), hij geeft je graag meer informatie!

Past deze functie niet helemaal bij jou? Geen probleem, niet alle vacatures staan op de website. Bel naar 038 303 0319 of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. dan helpen wij je met de zoektocht naar jouw passende baan!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in