+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectleider Beton- en Waterbouw Harlingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Projectleider Beton- en Waterbouw


De functie

Nadat onze calculatieafdeling een nieuw project aan jou en je projectteam heeft overgedragen heb jij vanaf dat moment de leiding over het project. Je hebt voornamelijk te maken met opdrachtgevers als gemeenten, provincies, waterschappen, Rijkswaterstaat en/of Prorail. Als projectleider draag je de verantwoordelijkheid voor een succesvol verloop en eindresultaat van ‘jouw’ projecten. Zowel voor De Boer & De Groot als voor onze opdrachtgevers.

Een greep uit je verdere werkzaamheden zijn:

  • Aansturen en uitzetten van taken en opdrachten binnen het projectteam;
  • Voortdurend bewaken en monitoren van de scope, kansen en risico’s van je project(en) en het eventueel tussentijds bijstellen hiervan;
  • Nauwkeurige bewaking van kwaliteit, contract en financiën;
  • Het opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning, inclusief de inzet van materieel en collega’s, in samenwerking met de uitvoerder;
  • Onderhouden van contacten met opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers;
  • Contracteren en beheren van onderaannemers;
  • En meer... 


Gevraagd

Je hebt aantoonbare werkervaring in de beton- en waterbouw opgedaan en ben in het bezit van een geldig VCA-certificaat en hbho-diploma Civiele Techniek, of door ervaring verkregen werkniveau. Het werken met diverse contractvormen (o.a. RAW en UAV-GC) en in bouwteams is voor jou geen onbekend terrein. Je hebt een vrolijke persoonlijkheid en bent een echte teamplayer. Verder herken jij je volledig in de eerdere omschrijving van wie je bent als persoon. 



Aanbod

Een veelzijdige functie voor 32-40 uur per week waarin je de verantwoordelijkheid krijgt voor de uitvoering van wisselende projecten. Je werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk in de regio Friesland en je standplaats is ons kantoor in Harlingen. We bieden een goed salaris, (secundaire) arbeidsvoorwaarden en pensioensopbouw conform onze CAO Bouw & Infra. Naast leuke enthousiaste collega’s en een informele werkomgeving krijg je een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.



Bedrijfsomschrijving


Een familiebedrijf met jarenlange kennis en ervaring in de beton- en waterbouw, dat is De Boer & De Groot. Elke dag werken wij met veel enthousiasme aan het ontwerpen en realiseren van zeer uiteenlopende projecten op de grens van land en water. Met aandacht, plezier en openheid creëren we waarde voor onze projecten, de mensen en hun omgeving.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in