+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hattem.
Laad meer vacatures

Heftruckchauffeur Saturn Hattem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Hou je van heftruck rijden? Je krijgt zelfs een opleiding tot reachtruckchauffeur. Het werk is voor langere tijd en je hebt veel plezier met je collega’s. Op warme dagen krijg je zelfs gratis ijsjes. Je werktijden kunnen verschillen, maar elke dag is er leuk met muziek en op vrijdag is het patatdag. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Doen wat je het liefst doet de hele dag; rijden op de heftruck! Daarmee en bak met geld binnenslepen?! Hoeveel? Wat dacht je van tot € 17,64 per uur?! Precies! Solliciteer snel als heftruckchauffeur bij Saturn Petcare in Hattem!

Wat bieden wij jou
  • €17,64 per uur! inclusief toeslagen
  • Zelfs je bassisloon is tof: € 16,23!
  • Een opleiding tot reachtruckchauffeur
  • Werkplezier!
  • Baan voor langere tijd!
  • Werken bij een van onze (B)aanraders!
Wie ben jij

Jij als heftruckchauffeur hebt ervaring op, jawel, de heftruck. Daarnaast ben je:

  • Per direct beschikbaar om aan jouw avontuur bij Saturn te beginnen
  • Vroeg, laat, nacht.. het maakt jou niets uit!
  • En lijkt het je super tof om opgeleid te worden tot reachtruckchauffeur!
Wat ga je doen

Rijden, rijden, rijden in een wagentje… En dat wagentje is de heftruck! Vroem! Jij zorgt er als heftruckchauffeur voor dat er altijd genoeg voorraad is voor de productie afdeling en dat binnengekomen goederen op de juiste plek terecht komen. Smalle gangen, scherpe bochten, met jouw ervaring als heftruckchauffeur is dat niet eens een uitdaging voor je en race je er zo doorheen!

Waar ga je werken

Saturn! Je huisdieren zijn er dol op! Het is namelijk dé specialist in het maken van honden- en kattenvoer. Of je nou van 07:00 tot 15:00 uur werkt, van 15:00 tot 23:00 uur of van 23:00 tot 07:00 uur, met een muziekje op de achtergrond maken jij en je collega’s er elke dag weer een super leuke dienst van! In de kantine kun je lekker smikkelen van o.a. salades en snacks uit de frituur. En vrijdag is patatdag! Oja, en bij warme temperaturen worden er ook nog eens ijsjes uitgedeeld! Super lekker!

Sollicitatie

Toet! Toet! Wie komt daar aanscheuren op de heftruck? Jij natuurlijk! Klik nu op die solliciteerknop en zorg dat jij volgende week al lekker aan de slag bent bij Saturn. Yes, je hebt gesolliciteerd! Via de bevestigingsmail plan je gemakkelijk een belafspraak met mij in. Hoe geweldig is dat? Vragen? Geen probleem. Bel of app mij. Ik help je graag verder!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Bedrijfsomschrijving

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in