+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

(Jr.) Projectcoördinator Energietransitie Heel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.850 - € 3.100 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wil je meewerken aan een van de belangrijkste onderwerpen in Nederland, de energietransitie? Als Projectcoordinator speel je een cruciale rol. Je werkt aan verschillende projecten, van het begin tot de uitvoering, en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Dit doe je samen met een team. De projecten zijn uitdagend omdat je in de openbare ruimte werkt en met veel mensen samenwerkt. Elke dag is anders en je draagt echt bij aan een duurzamere toekomst. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Projectmatig werken in een afwisselende functie met een team om je heen. Het doel: de energietransitie mogelijk maken!


De functie

De energietransitie in Nederland. Een van de meest besproken onderwerpen in Nederland en die hoog op de agenda staat. We willen volop elektrisch gaan rijden, er moeten gigantisch veel laadpalen komen, we wekken energie op, we blijven in Nederland bijbouwen gezien het woningtekort, productieprocessen moeten we elektrificeren en nog veel meer. De komende jaren zal in Nederland het volledige energie net voor miljarden euro’s worden vernieuwd en dat brengt veel uitdagingen met zich mee. Jij kunt meewerken aan de energietransitie in de rol van Projectcoördinator!

Projectmatig werken in een afwisselende functie, in teamverband. Dat is wat je gaat doen! Als Projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het succesvol coördineren, voorbereiden en uitvoeren van projecten. Dit doe je binnen de gestelde tijd, het budget en uiteraard volgens de kwaliteitsnormen. Je werkt daarbij nauw samen met je teamgenoten en bent aanspreekpunt voor alle betrokken stakeholders.

Je bent van A tot Z bij het project betrokken. In het begin ga je kijken wat er moet gebeuren en wat er allemaal nodig is om het project straks zo soepel als mogelijk uit te kunnen gaan voeren! Een goed begin is namelijk het halve werk. Wat er nodig is, denk aan: een goede planning, mensen, materiaal, vergunningen, etc. Hier maak je als Projectcoördinator een werkpakket van. Je bent betrokken bij offertetrajecten, maakt calculaties want je wilt ook weten hoe het kostenplaatje er van een project uit ziet.

Omdat je projecten uitvoert in de openbare ruimte maakt het dat de projecten uitdagend zijn. Nederland kun je vergelijken met het werken op een postzegel en daardoor heb je te maken met meerdere stakeholders. Communiceren op verschillende niveaus is daardoor erg belangrijk.

Wat het werken als Projectcoördinator leuk maakt is dat je ook bij de uitvoering van het project betrokken bent. Ieder project is anders doordat je te maken hebt met een wisselende omgeving, andere stakeholders, andere situaties. Je werkt projectmatig met een team om je heen en zet met zijn allen de schouders eronder.

Help jij de energietransitie mogelijk te maken als Projectcoördinator?

Locatie? We hebben kansen door heel Nederland dus neem vooral contact op om te kijken waar jou dichtstbijzijnde kans ligt!

Solliciteer dan nu & ik kom graag met je in gesprek!

p.s. wil je weten wat andere mensen van mij vinden die ik heb mogen begeleiden?

Zie een aantal reviews onderaan mijn LinkedIn profiel:



Gevraagd

  • Rijbewijs: Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
  • Opleiding/Werkervaring: Een afgeronde hbo-opleiding in een technische/logistieke richting. Neem Technische Bedrijfskunde, Logistics Engineering/Management. Maar ook volstaat Aviation, Civiele Techniek of andere technische richtingen. Belangrijkste is de interesse in functie/vakgebied! Goede mensen met mbo4 worden ook zeker niet uitgesloten.
  • Team- en Klantgericht: Je bent een teamspeler met focus op communicatie en kwaliteit.
  • Locatie? We hebben kansen door heel Nederland dus neem vooral contact op om te kijken waar jou dichtstbijzijnde kans ligt!


Aanbod

  • Salaris: Maandsalaris tussen € 2850 en € 3100 (voor een fulltime dienstverband). Afhankelijk van je ervaring.
  • Auto: Bedrijfsauto inclusief tankpas en mogelijkheid tot privégebruik.
  • Pensioen en Vrije Dagen: Pensioenregeling (BPF) met 38 vrije dagen (25 vakantie en 13 ADV).
  • Team: Werken binnen een hecht team in een jonge organisatie met tegelijkertijd de afwisseling met krachten met veel kennis & ervaring.
  • Doorgroeimogelijkheden: In de toekomst kun je doorgroeien richting een functie als o.a. Projectleider.


Bedrijfsomschrijving


Aannemer die gespecialiseerd is in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van ondergrondse infra disciplines. Vandaag de dag zijn dat er nogal wat! Van elektra, gas, water tot aan telecom, stadswarmte, etc.De organisatie werkt veelal in opdracht van Netbeheer Nederland, Energieleveranciers, Waterleidingbedrijven, grote Gemeenten en nog veel meer!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in