+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerenveen.
Laad meer vacatures

Operator verpakking Heerenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Green Resource Group

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Green Resource Group

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Ausnutria krijg je de kans om deel uit te maken van een snelgroeiend bedrijf in de zuivelsector. Je werkt in een team dat streeft naar verbetering en een gezonde toekomst voor kinderen. Als Operator Verpakking speel je een belangrijke rol in het productieproces. Je werkt met verschillende apparaten, houdt controles bij en zorgt voor een veilige werkomgeving. Deze baan biedt ruimte voor jouw ideeën en persoonlijke groei. Je werkt in ploegendiensten en maakt echt verschil met wat je doet. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

De opdrachtgever

Werken bij Ausnutria betekent werken bij een professionele, snel groeiende en internationale zuivelonderneming. Bij Ausnutria in Nederland werken ruim 700 medewerkers verspreid over ons hoofdkantoor in Zwolle en onze productielocaties in Ommen, Kampen, Leeuwarden en Heerenveen. Werken bij Ausnutria betekent werken bij een organisatie met een open, nuchtere, maar vooral ondernemende bedrijfscultuur. Dit vereist van medewerkers dat ze een ondernemende houding en proactieve houding hebben, initiatief tonen en doorzettingsvermogen laten zien om doelen te bereiken. Bij Ausnutria zijn wij altijd bezig met de volgende stap op weg naar verbetering. Realistisch en tegelijk grensverleggend. Zo werken wij samen aan een gezonde toekomst voor de kinderen die opgroeien met onze producten. 


Functieomschrijving

Als Operator Verpakking ben je verantwoordelijk voor het nauwlettend controleren van de voortgang van het productieproces. Je taken omvatten onder andere het bedienen, controleren en instellen van verschillende productieapparaten zoals de depalletizer, vulmachine en wrapp around. Daarnaast voer je regelmatig visuele controles uit en signaleer je eventuele afwijkingen, die je vervolgens meldt aan de teamleider, voorman of medewerker KD.

Een belangrijk aspect van je functie is het ombouwen van apparatuur voor verschillende productieruns en het zorgvuldig registreren van materiaal- en batchnummers. Je volgt het productieproces nauwkeurig en reageert alert op storingen, waarbij je indien nodig melding maakt bij de voorman verpakking of de technische dienst. Daarnaast speel je een rol in het inwerken en begeleiden van nieuwe medewerkers en uitzendkrachten. Je houdt ook verschillende registraties bij, voert controles uit en neemt monsters, waarbij je alle benodigde informatie invult op de daarvoor bestemde formulieren, zoals de machineovernamestaat en batchlog. Je bent te allen tijde alert op het naleven van bedrijfs-, milieu-, hygiëne- en voedselveiligheidsvoorschriften, zoals HACCP, en ziet erop toe dat deze worden nageleefd door je collega's.


Wij bieden
  • Je gaat werken in een uitdagende organisatie, waar ruimte is voor eigen initiatief en aan­dacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Werken bij een maatschappelijk betrokken en milieubewuste organisatie;
  • Je maakt impact, jouw werk is zichtbaar en doet er toe;
  • De ruimte en mogelijkheid om te ondernemen en bouwen;
  • Salariëring vindt plaats in schaal 4 CAO Zuivel afhankelijk van ervaring/opleiding;
  • Een rooster waarin gewerkt wordt in 2-ploegendiensten.
Wij vragen
  • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting voedingsmiddelen;
  • Kennis van techniek, kwaliteit en hygiëne zoals HACCP;
  • Je hebt kennis van werkinstructies en procedures;
  • Je bent een zelfstandige en teamgerichte collega; 
  • Je hebt nauwkeurig en kwaliteitsgericht.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in