+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerjansdam.
Laad meer vacatures

Autotechnicus bij Bosch Car Service Heerjansdam Heerjansdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bosch Car Service Heerjansdam

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bosch Car Service Heerjansdam

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je als Autotechnicus / Automonteur met veel afwisseling. Je gaat aan de slag met het onderhouden en repareren van verschillende soorten auto's. Je werkt in een klein team van 3 monteurs in een goed uitgeruste werkplaats. Je krijgt de kans om je collega's te helpen en soms de taken van de Werkplaatschef over te nemen. Ook kun je leerling autotechnici begeleiden. Elke dag is anders en je hebt veel verantwoordelijkheid. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

In de rol van Autotechnicus / Automonteur bij Bosch Car Service Heerjansdam ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van diverse merken en modellen personenauto's. Je zult niet alleen regulier onderhoud uitvoeren, maar ook je collega's ondersteunen met jouw kennis, vaardigheden en ervaring. Je gaat aan de slag in een klein team van collega's (3 monteurs) in een goed uitgeruste werkplaats waar je alle benodigde gereedschappen tot je beschikking hebt om je taken zonder problemen uit te voeren. Binnen Bosch Car Service Heerjansdam, dat aangesloten is bij Bosch Car Service, krijg je de kans om aan verschillende soorten auto's te werken, waardoor elke dag en klus uniek zijn! Wanneer de Werkplaatschef afwezig is, zul jij zijn taken overnemen en mogelijk ook de leerling autotechnici begeleiden, afhankelijk van jouw expertise. Al met al is het een baan die veel variatie en verantwoordelijkheid biedt!

Gevraagd

Je moet minimaal een succesvolle afronding van een opleiding als Autotechnicus / Automonteur hebben behaald. Het zou ook wenselijk zijn als je naast deze opleiding aanvullende trainingen of cursussen hebt gevolgd om je kennis te vergroten, zoals bijvoorbeeld APK. Bovendien is actuele werkervaring noodzakelijk en dien je bedreven te zijn in sleutelen.

Last but not least, ben je op zoek naar een functie waarin je kunt werken binnen een klein en gezellig team!

Deze vacature betreft een fulltime positie, maar er kan zeker worden besproken of parttime invulling mogelijk is!

Aanbod

Bij Bosch Car Service Heerjansdam beland je in een team vol enthousiasme en gezelligheid. De sfeer is collegiaal en de werkomgeving is voorzien van moderne apparatuur en gereedschap, zodat je optimaal kunt presteren. Dennis moedigt je aan om het beste uit jezelf te halen en biedt allerlei mogelijkheden voor trainingen en cursussen via onder andere Bosch Car Service. Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris dat marktconform en in overeenstemming met de CAO is.
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als autotechnicus tussen €2500 en € - 3500. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor Bosch Car Service Heerjansdam kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

Autobedrijf Heerjansdam is opgericht in 1959 en is sinds die tijd ook al lid van Bovag. Zij verkopen nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken en verzorgen daar ook het onderhoud en reparatie van.
Sinds 1993 zijn zij ook bij het concept van Bosch aangesloten, eerst als Bosch Formule Auto en later is dat Bosch Car Service geworden. De aansluiting bij dit concept geeft ze de mogelijkheid om het personeel up to date geschoold te houden voor alle merken, dus ook de meest moderne elektrische auto is welkom voor onderhoud en reparatie. Een gevarieerd aanbod van werk is dus bij Autobedrijf Heerjansdam zeker aanwezig.

Het team bij Autobedrijf Heerjansdam bestaat uit Linda, Micha, Dennis, Tico en Thomas.
Sinds 1992 staat Autobedrijf Heerjansdam onder leiding van Dries Hoftijzer en in 1998 is ook Marianne Hoftijzer-Dane er bij gekomen. Met ingang van 1 januari 2023 nemen Dries en Marianne afscheid bij het Autobedrijf om te gaan genieten van hun pensioen. De overname van het Autobedrijf is dan ook geregeld en Dennis Rijsdijk neemt het Autobedrijf dan over. Dennis is al ruim 16 jaar in dienst bij het Autobedrijf en gaat het voortzetten op vergelijkbare wijze.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in