+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heinenoord.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Heinenoord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.135 - € 4.349 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Werkvoorbereider in de energietransitie


De functie

Als Werkvoorbereider bereid je elk soort aanvraag technisch inhoudelijk voor. Hoe complex ook, je schetst het werk uit, stuurt het bodemonderzoek aan, doet de vergunningaanvraag, bepaalt de materialen, calculeert de kostprijs en maakt projectrapportages. Je staat daarbij in nauw contact met alle betrokkenen en zorgt ervoor dat de klus snel geklaard kan worden. Zo lever je bij een van Nederlands grootste netbeheerders een belangrijke bijdrage aan energie die ook rekening houdt met de toekomstige generaties. En daar mag je best trots op zijn. Om klantgericht aan te sluiten is het kunnen opstellen van een planning en bewaken dat je de juiste informatie verkrijgt een vereiste. Vragen van klanten over de inhoud en het proces worden aan jou gesteld. De verwachting is dat je na een gedegen inwerkperiode zelfstandig in teamverband je werk kunt doen. Jij zorgt, samen met projectcoördinatie, ervoor dat een opdracht tijdig en compleet wordt verstrekt aan de aannemer, zodat de opdracht op de gewenste datum van de klant uitgevoerd gaat worden.



Gevraagd

Je hebt technische kennis en bij alles wat je doet, staat de klant centraal. Je bent een aanpakker, communicatief sterk, beschikt over goede adviesvaardigheden en neemt betrokkenen makkelijk mee in je plannen. Je voert graag en goed de regie ,bent besluitvaardig is en veiligheid staat voorop. Omdat je voorop gaat lopen in de energietransitie, houd je vaan de vernieuwende technologie, kick je op creatieve oplossingen en durf je door te vragen. En is er nood? Dan kunnen we op je rekenen. Door jouw ervaringen ben je een technische vraagbaak voor andere collega’s.

  • Je beschikt over HBO-werk en denkniveau en minimaal een afgeronde technische mbo-opleiding niveau 4 of hoger.
  • Je hebt kennis van elektro- en gastechniek. (pré)
  • Je bent een echte teamplayer en zit graag midden in de organisatie.
  • Je bent klant- & resultaatgericht, proactief, zelfstandig.


Aanbod

  • Een salaris tussen 3134,79 en 4348,81 per maand
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
  • OV-kosten volledig vergoed, danwel reiskostenvergoeding à 19ct p/km


Bedrijfsomschrijving


Wij zijn voor deze functie aan het werven voor de netbeheerder die actief is in het grootste deel van Zuid-Holland en de provincies Utrecht en Zeeland: een overwegend stedelijke en industriële regio. Men zorgt ervoor dat ruim 2,3 miljoen huishoudens en zakelijke klanten over energie beschikken om te wonen, werken en ondernemen. Zo breidt men dit jaar het net uit zodat meer dan 100 windmolens kunnen draaien, verstevigt men het elektriciteitsnet met meer dan 1.300 kilometer kabels en bouwt men 500 elektriciteitsstations. Allemaal om de energietransitie, de extra woningbouw en bedrijvigheid in ons gebied mogelijk maken. Zo krijg je nieuwe energie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in