+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Proces Operator Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

vanRijsingengreen is op zoek naar proactieve collega’s voor de functie van Proces Operator om het hechte team compleet te maken! Momenteel werken zij in 2 ploegen. Mocht dit rooster jou niet passen gaan zij graag het gesprek aan wat jou wel past. Wellicht is een op maat gemaakt rooster voor jou iets wat tot de mogelijkheden behoort.

Als Proces Operator stuur je het geautomatiseerd productieproces aan en ben je verantwoordelijk voor het signaleren, analyseren en het oplossen van problemen. Je ziet het als een uitdaging om het proces te optimaliseren in zowel performance als productkwaliteit. vanRijsingengreen is volop in ontwikkeling en zij staan dus open voor jouw verbetervoorstellen, graag zelfs!



Gevraagd

Met jouw technisch inzicht, handigheid en oplossend vermogen zorg je ervoor dat het productieproces vlot verloopt. Zodra je signaleert dat er iets beter kan, grijp je dit met beide handen aan. Je hebt een proactieve, flexibele houding en bent een echte aanpakker!

Je werkt graag samen met anderen, kunt ook zelfstandig goed uit de voeten en streeft in alles wat je doet naar een zo optimaal mogelijk resultaat. Het zou daarnaast fijn zijn als je voldoet aan de volgende criteria:

  • Jezelf verstaanbaar kunnen maken in het Nederlands en/of Engels;
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat, of je bent bereid deze te behalen;
  • Een (afgeronde) Mbo-opleiding afgerond, met voorkeur in de richting van Procestechniek, VAPRO A/B, MAS of MTS.


Aanbod

Je gaat aan de slag in onze productielocatie waar we werken aan heerlijke, gezonde producten. Een uitdagende functie, binnen een no-nonsense werkomgeving. Je werkt in een mooie, gezonde branche. Dit familiebedrijf heeft een platte structuur en korte communicatielijnen. 

Wat bieden we verder:

  • Een arbeidsovereenkomst met een prima salaris, die als we het allebei zien zitten daarna meteen wordt omgezet in een vast contract. Wij gaan voor langdurige relaties en zijn dus op zoek naar een collega voor langere tijd
  • Werken in 2 ploegen maar mocht dit niet bij jouw situatie passen kijken we graag naar wat er wel mogelijk is of wat je wensen zijn!
  • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, zoals opleidingen en trainingen
  • Gezondheid: regelmatig gratis soep, groente en fruit in de kantines
  • Een reiskostenvergoeding


Bedrijfsomschrijving

De bedrijven van VanRijsingengreen zaaien, oogsten, verwerken en verkopen een grote variëteit aan groenteproducten op een duurzame manier. Geïnspireerd door de natuur, accepteren zij geen verspilling. Ze gebruiken alle delen van onze groenten. Bewaken, hergebruiken en versterken natuurlijke bronnen door intensieve teeltbegeleiding.Zij zijn gek op groente. Daarom zoeken ze ook voortdurend naar innovatieve manieren om alles van de groente te gebruiken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in