+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.
Laad meer vacatures

Allround onderhoudsmonteur Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Traineeship
  • 3.277 - € 4.034 p/m
  • Overwerktoeslag

Vacature in het kort

In deze functie als onderhoudsmonteur in een levendige omgeving, is elke dag anders. Je taak is belangrijk: zorgen dat de machines blijven werken en de producten op tijd bij de boeren komen. Je krijgt veel vrijheid en mag zelf nadenken over hoe je jouw werk beter kunt doen. Jouw ideeën tellen echt mee en helpen de toekomst van je baan vorm te geven. Je werkt in een team en samen zorgen jullie dat alles goed loopt. Dit is jouw kans om te laten zien wat je kunt en te groeien in je werk. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

In deze functie van allround onderhoudsmonteur in Helmond werk je in een dynamische werkomgeving. Geen dag is hetzelfde! Jouw taak? Het minimaliseren van machinestilstand, ervoor zorgen dat de producten op tijd bij de boeren zijn én tegelijkertijd kosten besparen.

Je werkt in een zelfstandige rol met veel vrijheid en je krijgt alle ruimte om op jouw eigen creatieve manier na te denken over procesoptimalisatie en verbeteringen. En het beste van alles? Jouw initiatieven worden gewaardeerd, waardoor je een belangrijke rol speelt in het vormgeven van je eigen functie en de toekomst ervan!

Wat bieden wij jou
  • Salaris tussen € 3277 en €4034 bruto per maand.
  • Werkzaam in dagdienst
  • Overwerktoeslag voor zaterdaguren 1x per maand
  • Veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen!
  • Informele werksfeer met ruimte voor eigen ideeën.
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
Wie ben jij

Wil jij graag aan de slag als allround onderhoudsmonteur dan:

  • Heb je een technische achtergrond richting bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica.
  • Bij voorkeur ervaring als monteur in een productieomgeving.
  • Sta je positief tegenover consignatiediensten en 1-maandelijkse werkzaamheden op zaterdag.
Wat ga je doen

Aan de slag gaan in deze functie van onderhoudsmonteur betekent een avontuurlijke rit! Elke dag is anders. Je bent de held die machinestilstand tot een minimum beperkt, zorgt dat de producten op tijd bij de boeren arriveren en daarmee ook nog eens flink wat kosten bespaart.

Maar dat is nog niet alles! Als monteur krijg je een superzelfstandige rol met veel vrijheid. Je kunt lekker je creatieve brein laten kraken over hoe de processen nog beter gemaakt kunnen worden. En weet je wat helemaal top is? Je bent onderdeel van een team, dus je staat er nooit alleen voor. Samen met je collega's en externe monteurs zorg jij ervoor dat de machines blijven draaien!

Ze houden van snelle communicatie en staan altijd open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Ultimo is er om jou te ondersteunen in je dagelijkse werk. Klinkt goed, toch?

Maar wacht, er is meer! Jouw expertise is goud waard als er nieuwe machines aanschaft worden. Daarnaast draai je je hand niet om voor gepland onderhoud, preventief werk én als er eens iets misgaat, fix je het in no-time. Elektrisch, mechanisch, hydraulisch, pneumatisch - jij draait je hand nergens voor om. Dat maakt jou een echte allrounder in het vak!

Waar ga je werken

Je wordt onderdeel van een bedrijf dat behoort tot de top 5 van mengvoerbedrijven in Nederland. In dit bedrijf in Helmond krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en werk je samen met gezellige collega's!

Sollicitatie

Ook enthousiast na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in