+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.

Heftruckchauffeur Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Covebo

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Covebo

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Kom werken als Heftruckchauffeur in een toonaangevend bedrijf in de verpakkingsindustrie. Je wordt een belangrijk onderdeel van ons team en speelt een cruciale rol in onze logistiek. Dagelijks zorg je voor het veilig verplaatsen van goederen en draag je bij aan een opgeruimde werkomgeving. Jouw werk is essentieel voor een soepele gang van zaken. Je komt te werken in een bedrijf met een lange geschiedenis en een grote groei. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Versterk Ons Team: Word de Drijvende Kracht in Onze Logistieke Operaties

Ben jij klaar om je carrière een boost te geven bij een marktleider in de verpakkingsindustrie, die al drie decennia lang de toon zet met innovatieve oplossingen voor metalen verpakkingen? Wij zijn een bedrijf met een rijke geschiedenis en een indrukwekkende groei in Midden- en Oost-Europa, dat nu zijn vleugels uitslaat naar West-Europa, Azië en Afrika. Door onze voortdurende investeringen in wereldklasse technologie, hebben we ons aanbod divers kunnen maken, van drankverpakkingen tot een breed scala aan producten voor de voedings-, cosmetische en chemische industrie.

Jouw Rol in Ons Team

Als onze nieuwe Heftruckchauffeur ben jij onmisbaar in het hart van onze logistieke operaties. Jouw rol is cruciaal in het efficiënt en veilig verplaatsen van goederen binnen ons bedrijf. Dagelijks ben je bezig met het laden en lossen van vrachtwagens, het transporteren van producten naar hun juiste locatie in het magazijn en het bijdragen aan een opgeruimde en veilige werkomgeving. Met jouw ervaring en vaardigheid op de heftruck, houd je moeiteloos het overzicht in onze dynamische omgeving.



Gevraagd

Wat we verwachten
En waar we op hameren

Wat Zoeken Wij in Jou?

We zijn op zoek naar een gemotiveerde professional met:

  • Een achtergrond van 2 tot 4 jaar in een soortgelijke rol.
  • Vloeiendheid in de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Een geldig heftruckcertificaat.
  • Een proactieve houding en uitstekende zelfstandige en teamwerkvaardigheden.


Aanbod

Wat we jou bieden
Naast persoonlijk contact

Wat Bieden Wij?

Naast de kans om deel uit te maken van een groeiende internationale speler in de verpakkingsindustrie, bieden we:

  • Een competitief salaris van €3000 bruto per maand.
  • Een solide pensioenregeling.
  • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.
  • Een ondersteunende, collegiale werkomgeving.
  • Flexibele werktijden, zodat je de perfecte balans tussen werk en privé kunt vinden.

Word Jij Onze Nieuwe Collega?

Voel je je aangesproken door deze rol en ben je enthousiast om bij te dragen aan ons succes? We horen graag van je! Stuur ons je CV en motivatie, en laten we samen verkennen hoe jouw vaardigheden en ambities aansluiten bij wat wij bieden.

Dit is jouw kans om deel uit te maken van een bedrijf dat innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. We kijken uit naar je reactie!



Bedrijfsomschrijving

CANPACK Group is al meer dan 30 jaar actief in de markt voor metalen verpakkingen. Gedurende deze periode is CANPACK Group uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant in de drankverpakkingsindustrie in Midden- en Oost-Europa en versterkt het voortdurend zijn marktpositie in West-Europa, Azië en Afrika Door voortdurende investeringen en door de installatie van apparatuur op technologisch wereld niveau, zijn de capaciteit en het aanbod van verpakkingen en diensten substantieel toegenomen. Op dit moment omvat het aanbod van CANPACK Group - naast drankverpakkingen - een breed scala aan gelaste stalen blikken voor de voedingsindustrie, spuitbussen, flessluitingen, verpakkingen voor de chemische en de cosmetische industrie, glazen en plastic verpakkingen. Door het succes van de afgelopen jaren heeft CANPACK Group zich ontwikkeld tot een moderne Capital Group en is nu een van de toonaangevende fabrikanten van metalen verpakkingen ter wereld. Bij de fabrieken van de Groep werken wereldwijd bijna 8 000 mensen. De productie bedraagt ongeveer 25 miljard drankblikken, ongeveer 28 miljard flessensluitingen, ongeveer 1 miljard metalen containers voor de voedingsmiddelen- en chemische industrie en ongeveer 700 ton glazen verpakkingen per jaar.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in