+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hengelo (OV).

Supply Chain Manager Hengelo (OV)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Effect Werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie als supply chain manager bij een modern bedrijf werk je met producten voor energiecentrales over de hele wereld. Je leidt een team en zorgt dat alles goed loopt met transport en samenwerking. Het bedrijf is innovatief en je krijgt de kans om te groeien door opleidingen. Er zijn leuke teamactiviteiten en flexibele werktijden. Je start met een inwerktraject zodat je snel thuis voelt. Dit is een kans om in een veelzijdige rol te werken en jezelf te ontwikkelen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Spreekt een uitdagende rol binnen een modern internationale organisatie jouw aan? Dan kun jij hier jouw leiderschapsvaardigheden en kennis van logistiek inzetten!


Je nieuwe baan

Vanuit de fabriek in Hengelo, Zuid-Korea en Zweden gaan producten, hoogwaardige afsluiters, naar energiecentrales wereldwijd. Als supply chain manager jij in dit proces een cruciale rol. Je coördineert het internationale transport en geeft daarbij leiding aan een team. Je stimuleert voortdurende goede samenwerking, groei en ontwikkeling binnen het team. Verder ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van werkmethoden en procedures. In deze rol rapporteer je aan de plant manager.

Als supply chain manager geef je leiding aan een team van acht enthousiaste collega’s. In jouw team zitten mensen die al lange tijd meedraaien in de organisatie, maar heb je ook te maken met young professionals. Beide weet jij in hun kracht te zetten, zodat een ieder zijn of haar beste prestatie kan leveren.

Naast het coördineren van de werkzaamheden ben je bekend met douaneregelingen en import- en exportdocumentatie. Hierdoor ben je in staat om effectief met klanten, leveranciers en transporteurs te communiceren. Jouw afdeling is ook verantwoordelijk voor het opstellen en versturen van de facturen. Hiervoor is kennis van de Nederlandse BTW een belangrijke.

Voor de lopende projecten ben je een belangrijke schakel tussen de verschillende afdelingen intern van sales tot expeditie.


Over het bedrijf

Als supply chain manager kom je te werken bij een modern, groeiend bedrijf dat zich richt op hoge druk afsluiters- en accessoires die wereldwijd worden toegepast in verschillende energiecentrales. Met kantoorlocaties in Nederland, Zweden en Zuid-Korea werken medewerkers in multidisciplinaire teams aan de voortdurende ontwikkeling van de producten. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en kan zichzelf een belangrijke speler noemen op de wereldwijde markt. Een mooi bedrijf dat voortdurend innoveert en open staat voor nieuwe ideeën, die jij uiteraard mag aandragen! Dit bedrijf gelooft erin dat jij het best tot jouw recht komt wanneer je voldoende vertrouwen en vrijheid krijgt in het uitoefenen van je functie. Je krijgt de mogelijkheid om vakgerichte cursussen en opleidingen te volgen, zodat jij jouw opgedane kennis direct in de praktijk kunt toepassen. Iedere werknemer ondergaat een inwerktraject zodat je het bedrijf, je collega's en jouw functie beter leert kennen. Zo wordt jij klaargestoomd om jouw functie zelfstandig uit te kunnen voeren. Je hebt veel contact met collega's, die jou helpen waar nodig. Klinkt als een erg leuk bedrijf, en dat is het ook!


Wat we jou bieden

We weten als geen ander dat er best veel wordt gevraagd van de medewerkers. Hier staat uiteraard een mooi pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover (alles conform cao metaelektro)

  • Een zeer dynamische rol in een innovatief en modern bedrijf

  • Een goed salaris dat past bij jouw ervaring, kennis en kunde

  • Flexibele werktijden

  • Volop activiteiten en supergave bedrijfsuitjes. Geloof me: die wil je écht niet missen

  • Voldoende mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen: er zijn diverse opleidingsmogelijkheden of trainingen die je kan volgen

  • Een prettige en positieve werkomgeving met een open en directe communicatie tussen collega’s 

  • Je volgt een gedegen inwerktraject om je zo snel mogelijk thuis te voelen binnen de organisatie én je rol

Jouw kwaliteiten
  • Een afgeronde hbo opleiding

  • In staat snel te schakelen / te reageren op adhoc situaties

  • Enkele jaren werkervaring in een administratieve en leidinggevende rol

  • Kennis van de Nederlandse BTW- en exportwetgeving

  • Naast Nederlands een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

  • Goed met diverse (ERP) systemen en Microsoft Office

Verder weet je hoe je een team kan verbinden en goed met elkaar kan laten samenwerken - hier komt jouw stijl van leidinggeven aanbod. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in