+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hillegom.
Laad meer vacatures

Operator Hillegom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je als operator met een grote afkortmachine voor schuimproducten. Je begint vroeg in de ochtend en hebt je eigen plekje op de productievloer. Je zorgt dat de schuimbanden op de juiste manier worden gesneden. Je houdt ook de kwaliteit in de gaten door af en toe controles te doen. Je werkt in een dagdienst van maandag tot vrijdag. Er is veel kans om te leren en te groeien in het bedrijf. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als operator ga jij zelfstandig de afkortmachine bedienen. Jij start je dag om 06:00 met het aanzetten van de machine en bekijk jij de orders die je die dag gaat verwerken. Dit bedrijf produceert schuimproducten, die als grote en lange blokken worden geproduceerd en later op maat worden gemaakt voor klanten. Het is jouw taak om deze schuimbanden (soms wel 20 meter lang!) in de gewenste afmetingen te snijden. Jij hebt op deze productievloer jouw eigen kantoortje, waar je de gehele machine nauwlettend in de gaten kan houden. De machine is wel 100 meter lang, maar er hangen veel camera's waardoor jij alles in één oogopslag kan monitoren. 

Af en toe ga jij ook kwaliteitscontroles uitvoeren, je checkt dan of de afmetingen kloppen, je neemt monsters af die worden gecontroleerd in het lab en ook kijk je of er mankementen zijn die je kan verhelpen. Elke klant heeft zijn eigen productspecificaties, hierdoor heeft elke schuimband zijn eigen instellingen. Jij vindt het daarom erg leuk om jouw machine heel goed te leren kennen. Hierdoor wordt het bedienen van de redelijk ingewikkelde machine voor jou een eitje! 


Wat wij bieden
  • Een fulltime baan in dagdiensten bij een mooi, sterk bedrijf in Hillegom met uitzicht op vast dienstverband
  • Ontzettend veel ruimte voor groei en ontwikkeling
  • De werktijden zijn van 06:00 – 15:30 uur. Je gaat werken van maandag tot en met vrijdag
  • Een goed salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring
Wat wij vragen
  • Jij kan zelfstandig werken
  • Jij kan storingen oplossen, maar je weet ook wanneer je de technische dienst erbij moet halen
  • Jij kan goed omgaan de computer
  • Jij hebt kennis van veiligheidssystemen
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een producent van hoogwaardige polyether schuimen en richt zich vanaf het moment van oprichting in 1951 met name op de bedding- en meubelindustrie maar sinds een aantal ook op andere schuim producten, te denken valt aan de schuursponsjes. Dit bedrijf produceren voornamelijk halffabricaten die elders weer verwerkt worden tot een volwaardig eindproduct. Je komt te werken binnen een informeel kantoor en jong team. Vanuit de vestiging in Hillegom werken elke dag 60 mensen om de klanten zo goed mogelijk te bedienen.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in