+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilvarenbeek.

Mechanisch Operator Hilvarenbeek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Techsharks

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.800 p/m
  • Auto v/d zaak, Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wil je werken als Mechanisch Operator bij een van de grootste bedrijven in de procesindustrie? Je krijgt een vast contract en kunt rekenen op interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werk varieert, maar je zorgt altijd dat het productieproces soepel loopt. Dit doe je door machines te bedienen, controles uit te voeren, en samen te werken met de technische dienst. Als dit je aanspreekt, lees dan snel verder en meld je aan! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Lijkt het jou gaaf om als Mechanisch Operator waarde toe te voegen binnen Nederlands grootste procesbedrijven? En vind jij het tegelijkertijd fijn om te genieten van de zekerheid van een vast contract?

Ben jij benieuwd naar wat een dienstverband bij Techsharks jou nog meer kan opleveren? Lees dan verder en meld je vandaag nog aan, want wij gaan graag vrijblijvend met jou in gesprek.

Natuurlijk is jouw takkenpakket afhankelijk van de opdrachtgever waar je komt te werken, maar over het algemeen zul je te maken krijgen met de volgende werkzaamheden:

  • Als Mechanisch Operator zorg jij ervoor dat het product goed van de band, of uit de machine komt;
  • Jij houdt de omgeving goed in de gaten en je voert tijdig controles uit;
  • Het bedienen en instellen van machines;
  • Samen met de technische dienst los je storingen op en bouw je machines om.


Gevraagd

  • Je bent in het bezit van een techniek gerelateerde opleiding (minimaal niveau 3) óf je hebt relevante werkervaring als (Mechanisch) Operator in de procesindustrie;
  • De ambitie om door te groeien;
  • Je houdt van uitdaging;
  • Samenwerken met je collega's vind je geen probleem;
  • De bereidheid om in ploegen te werken.


Aanbod

- Direct een vast contract bij Techsharks;

- Een goed startsalaris gebaseerd op jouw ervaring en flexibiliteit, variërend tussen de €2800 en €3800 (exclusief ploegentoeslag);

- De mogelijkheid tot het rijden van een leaseauto óf een reiskostenvergoeding van 0,23 cent per kilometer;

- Een onbeperkt budget voor het volgen van een opleiding of cursus;

- Doorgroeimogelijkheden in functie en salaris;

- Persoonlijke aandacht door middel van een persoonlijk ontwikkelplan en 4-jaarlijkse evaluaties;

- Toffe teamuitjes met Team Tilburg;

- Het jaarlijkse Techsharks-festival.



Bedrijfsomschrijving

Sinds de start van Techsharks in 2002 hebben we gezamenlijk één ambitie; de beste werkgever zijn in de proces- en maakindustrie. Onze manier van werken draait om jou als operator, monteur, machinebouwer, kortom technisch vakspecialist. Je komt bij ons in dienst en samen gaan we uitzoeken welke opdrachtgever het beste bij jouw kennis, ervaring en wensen aansluit zodat jij jezelf nog verder kan ontwikkelen (op persoonlijk en technisch vlak). Blijk je uiteindelijk toch niet op je plek te zitten dan ga je opnieuw met je persoonlijke accountmanager op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers. Jij bent en blijft de regisseur van jouw carrière. Alleen zo kan jij doorgroeien en ga jij het verschil maken tijdens de 4e industriële revolutie waarin we ons momenteel bevinden. Want ondanks alle ontwikkelingen zoals robotisering, nano-, en biotechnologie, 3D printen, virtual reality en Internet of Things draait bij het Techsharks altijd om human capital, om jou dus. We bevinden ons in een tijd waarin flexibiliteit een groot goed is, routinematig werk zal steeds meer verdwijnen en een hele nieuwe generatie aan tech pro’s zal opstaan. Gekwalificeerde mensen met een hoog aanpassingsvermogen, een super efficiënte manier van werken en de wil om steeds op nieuwe opdrachten te werken. Laat dat nou precies overeenkomen met de drie kernwaarden waar Techsharks voor staat. Ook wel het DNA van onze sharks genoemd, want wij sharks zijn highly adaptive, extremely effective & always hungry for more! Heb jij ook het vermogen om je altijd aan te kunnen passen, ga jij super effectief te werk en ben je het liefst altijd onderweg naar waar de mooiste kansen liggen? Dan nodigen wij je graag uit voor een deep dive in onze oceaan, gevuld met een overvloed aan mooie kansen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in