+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Metaalbewerker Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.275 - € 2.863 p/m

Vacature in het kort

Bij dit werk maak je spoorstaven met een lasmachine. Dit is fysiek zwaar werk buiten, in alle weersomstandigheden. Je leert de machine instellen en werkt samen in een hecht team. Er is kans op een vast contract en het bedrijf geeft veel aandacht aan jouw groei. In drukke tijden werk je soms in ploegen, ook 's nachts en in het weekend. Dit wordt gecompenseerd. Je helpt met het klaarleggen van materialen voor de aannemer. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Aan de hand van een lasmachine maak jij spoorstaven op de lengte die de klant gevraagd heeft, jij bouwt dus zélf mee aan het spoor! 

Het instellen van de lasmachines is iets wat je niet op korte tijd leert, je wisselt dit af met buiten op het terrein werken. Dit is fysiek zwaar werk en ideaal voor iemand die vaak in de sportschool te vinden is. Met behulp van een ijzeren staaf leg je de spoorstaven die nog verwerkt moeten worden op de juiste plek. Dit werk is fysiek zwaar én buiten, je moet dus werken in warmte/ koude / regen. Na een tijdje leer je van een collega hoe de lasmachine ingesteld moet worden en ben je allround inzetbaar. Je zal altijd het fysieke werk blijven doen. Het team waarin je terecht komt, is een hecht team dat veel voor elkaar over heeft. Tijdens je inwerkperiode zal je door een ervaren medewerker meegenomen worden die jou verteld wat je moet doen en hoe je dat moet doen. Je krijgt een teamleider die erg begaan is met zijn mensen. De sfeer in dit team is het best te beschrijven als "We doen het samen, en mét elkaar." Komt er aan het einde van je shift nog een vertraagde vracht binnen, dan springen jullie allemaal bij om deze te lossen. Moet jij een keer een half uurtje eerder weg, dan is dat ook bespreekbaar! 

 In drukke periodes wordt er in twee ploegendiensten gewerkt. De ochtendploeg van 06.00 uur tot 14.30 uur en de middagploeg van 14.00 uur tot 22.30 uur. Daarnaast zal je af en toe 's nachts en in het weekend moeten werken omdat de werken aan de spoorwegen op deze momenten gebeurd. Je gaat dan met een aantal collega's per auto naar de werkplaats waar je helpt met het klaarleggen van de materialen voor de aannemer. Deze uren krijg je uiteraard gecompenseerd. 


Wat wij bieden
  • Kans op vast dienstverband
  • Bedrijf met de nadruk op jouw persoonlijke ontwikkeling
Wat wij vragen
  • Aanpakker
  • In staat fysiek zwaar werk te verrichten
  • Flexibel naar werktijden toe
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag gaat zit in een nichemarkt. Het is een technisch bedrijf dat veel te maken heeft met de spoorwegen. De meesten van jouw nieuwe collega’s hebben affiniteit met de omgeving waarin ze werken, met als gevolg dat zij met plezier naar hun werk komen. 


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in