+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Leidinggevend Monteur / Lasser Holten Holten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jackling

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Jackling

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.950 - € 3.550 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij zelfstandig en neem jij graag je verantwoordelijkheid? Ben je monteur en/of lasser en neem je graag de leiding? Dan ben jij de leidinggevend monteur/lasser die wij zoeken!
Voor een tof productiebedrijf in deze regio wat zich bezig houdt met uiteenlopende RVS-projecten ben ik opzoek naar jou. Dit bedrijf staat naast hun klanten als ontwikkelingspartner en produceren seriematige- en enkelstuks RVS opdrachten.
Denk hierbij aan het ontwikkelen van een machine voor de voedselindustrie tot het leveren van een spil- of wenteltrap leuning en ergonomische stoelen. Als het maar maatwerk RVS is!

Als leidinggevend monteur/lasser zorg jij ervoor dat de planning wordt gemaakt en gehaald. Ook zorg je er voor dat jouw team met de juiste gereedschappen, materialen en instructies verantwoord aan de klus werkt. Een paar keer per jaar ga je een midweek in de kost, samen met je team installeer je de machines en complete projecten. Op de klus ben jij het aanspreekpunt voor de klant en de onderaannemer en daarnaast ben je onze ambassadeur!
Ze werken hier met een hecht team en iedereen staat voor elkaar klaar; mocht je er dus niet uitkomen dan is er altijd een collega die je uit de brand kan helpen.
Wil je meer weten? Solliciteer dan vandaag nog of bel met Daniël op 06-46342021; hij vertelt je graag meer over deze toffe vacature!



Gevraagd

Heb jij een passie voor RVS machines en apparaten?
Heb je een achtergrond in de metaal en las je op minimaal niveau 2 (TIG RVS)?
Kan je daarnaast een team aansturen, tekening lezen en beheers je de Nederlandse en de Engelse taal?

Wacht dan niet langer en solliciteer snel, want dit is dan namelijk de ideale baan voor jou!



Aanbod

Ook niet geheel onbelangrijk, wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende vaste baan als leidinggevend monteur/lasser! Werken bij deze toffe machine- en apparatenbouwer uit de regio is werken in een professioneel team met echte ‘vakidioten’. Je hebt afwisseling in je werkzaamheden en leert elke dag weer bij. En daarbij, de sfeer is super; we doen het met zijn allen. Je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen en die neemt iedereen ook bij ons.

Uiteraard krijg je een goed salaris, bouw je bij ons pensioen op en zijn er mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld vakinhoudelijke cursussen te volgen. Daarnaast zorgen wij voor de PBM’s en werk je met professioneel gereedschap. Er zijn mogelijkheden om door te groeien en je mag altijd meedenken in ontwikkelingen en verbeteringen.

Beginnen je handen al te jeuken en ben je enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer direct en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.



Bedrijfsomschrijving

Je werk kan afwisselender, uitdagender en leuker. Ben je nuchter en behoor je tot de besten in je vakgebied binnen de elektrotechniek, installatietechniek, metaal of machinebouw? Grote kans dat je je dan bij ons thuis voelt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in