+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Verpakkingsmedewerkers Holten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,08 p/u
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Bij Vivera, de expert in vleesvervangers, zoeken we teamspelers voor onze productielijn. Je helpt mee aan een gezondere wereld en kunt groeien in je werk. We bieden een goed salaris en extra geld als je in ploegendienst werkt. Ook kun je leren en jezelf ontwikkelen. Tijdens je werk kun je genieten van gratis maaltijden en drankjes. We zijn trots op wat we doen en werken samen aan succes. Kom jij ons team versterken? Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Doe mee en sluit je aan bij het team van Vivera, de voorloper in de wereld van vleesvervangers! Wij zoeken energieke en enthousiaste verpakkingsmedewerkers die klaar zijn om deel uit te maken van onze dynamische productielijn. Dit is jouw kans om je carrière op te bouwen terwijl je meehelpt aan een gezondere en duurzamere wereld!

Wij bieden:

- Een aantrekkelijk bruto uurloon dat start vanaf €14,08, maar dat is nog maar het begin. Bewijs je inzet, en je kunt doorgroeien in functie en salaris binnen Vivera;
- Extra financiële voordelen zoals ploegentoeslagen;
- Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei door middel van opleidingsmogelijkheden;
- Verwen jezelf met gratis warme maaltijden tijdens de avonddienst en geniet van gratis koffie, thee, en soep tijdens je kortere pauzes.

Wij vragen:

- Betrouwbaarheid: Wij rekenen erop dat je je aan de afspraken houdt en op tijd bent;
- Flexibiliteit: Je moet kunnen werken met een wekelijks veranderend rooster;
- Teamspeler: Samenwerking staat centraal binnen Vivera. Kun jij je verbinden met een team en samen naar successen werken?

Waar ga je werken:

Bij Vivera maken we sinds 1990 de beste vegetarische producten en we zijn er trots op! Vanaf het begin in Nederlandse supermarkten maar inmiddels ook terug te vinden in verschillende horecagelegenheden, zorginstellingen en bij cateraars. Dit maakt Vivera nu een van de drie grootste producenten van vleesvervangers in Europa, aanwezig in meer dan 20.000 supermarkten in 20 verschillende landen. Elk product wordt met zorg en liefde gemaakt op Nederlandse bodem, in onze eigen fabriek – de enige vegetarische ‘fabriek’ van Nederland. Wil je deel uitmaken van een organisatie die ernaar streeft de wereld een beetje gezonder en duurzamer te maken? Meld je aan om deel uit te maken van ons team!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in