+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Monteur zonnepanelen Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.310 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je elke dag buiten, op daken, om zonnepanelen te installeren. Je begint de dag met een kop koffie en een teamoverleg. Samen met je collega's rijd je naar verschillende klussen. Je leert hoe je zonnepanelen plaatst en hoe alles werkt. Je werkt in een leuk team en krijgt een fulltime baan. Ook kun je snel beginnen. Het is belangrijk dat je niet bang bent om op hoogtes te werken en dat je elke dag klaarstaat, zelfs als de zon niet schijnt. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Om 7:00 uur begint jouw dag eerst met een kop koffie en met elkaar nemen jullie de planning door. Om 7:15 uur rijden jullie met je bus voor de file uit naar je eerste klus. Je komt aan bij een huis waar 10 zonnepanelen op het dak moeten worden geïnstalleerd. Terwijl de eigenaar van het huis een kopje koffie voor jullie gaat zetten ga jij samen met je collega alvast de spullen klaar leggen om het dak op te kunnen. 

Eerst moet er een steiger geplaatst worden, veiligheid staat natuurlijk voorop! Na het kopje koffie klim jij het dak op en je collega geeft de zonnepanelen aan. De zonnepanelen kunnen op een eenvoudige strip zo op het dak gelegd worden. Zodra alle panelen liggen gaat de collega alvast beginnen met kabels trekken. Dit is een wat ingewikkeldere klus en daarom doet de collega met meer ervaring dit (maar jij leert dit natuurlijk ook). Zodra de omvormer is geplaatst op zolder worden de kabels doorgetrokken naar de meterkast. Zodra alles geïnstalleerd is leggen jullie de eigenaar van het huis uit hoe de zonnepanelen werken en hoe ze kunnen zien hoeveel ze opleveren!

Na deze klus rijden jullie door naar een agrarisch bedrijf waar de laatste hand moet worden gelegd aan de panelen die van de week erop zijn gegaan. Nadat de klussen netjes zijn afgerond rijden jullie de bus terug naar huis. Het afval wat van de zonnepanelen af komt scheiden jullie in de daarvoor bestemde bakken. Zodra de bus leeg en opgeruimd is, zit jullie werk er ook op!


Wat wij bieden
  • Een fulltime baan 
  • Je kunt per direct beginnen
  • Standaard 40 uur per week uitbetaald ook al werk je minder uren
  • Leuk enthousiast team
Wat wij vragen
  • Leergierig, je hoeft het vak nog niet onder de knie te hebben maar dit wel willen leren
  • Klantgericht, je komt bij de klanten over de vloer en je hoort je hier natuurlijk netjes te gedragen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B 
  • Geen hoogtevrees en fysiek in orde. Je bent de hele dag boven op daken bezig.
  • We gaan de winter tegemoet. Dit betekent dat de zon lang niet altijd schijnt. Het is belangrijk dat jij er elke dag staat
Over het bedrijf

Sinds 2012 is dit bedrijf begonnen met het installeren van zonnepanelen. Sinds een aantal jaar is er erg veel vraag naar zonnepanelen. Daarom zoekt het bedrijf ook een betrouwbare nieuwe collega!


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in