+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoogeveen.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker 2-ploegendienst Hoogeveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

MF

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
MF

Gevraagd

  • 2 - 3 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,17 p/u
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In onze kaasfabriek zoeken we een productiemedewerker die van afwisseling houdt. Elke dag werk je aan verschillende taken, zoals het controleren en verpakken van kaas. Je werkt in een koele omgeving, dus geen last van de zomerhitte. De werkdagen zijn van maandag tot vrijdag, en op vrijdag ben je vroeg klaar. Je kunt zelf aangeven wanneer je wilt werken. We zorgen goed voor onze medewerkers, met onder andere elke dag vers fruit in de kantine en schone werkkleding. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de voedingsindustrie? Ben je een echte teamspeler en heb je affiniteit met kaas? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze kaasfabriek is op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker om ons dynamische team te versterken.

Als productiemedewerker in de kaasfabriek ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van verschillende productieprocessen. Je taken omvatten onder meer het verwerken en verpakken van kaasproducten, het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het handhaven van de hygiënenormen binnen de fabriek. Je werkt nauw samen met je collega's om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en op tijd worden geleverd aan onze klanten.

Je start elke dag aan een andere productielijn. Je begint bijvoorbeeld de dag met het controleren van de verpakkingen met plakjes kaas op de inhoud. Na 2-3 uur schakel je over naar een andere lijn waar je bijvoorbeeld de verpakte geraspte kaas controleert op lekkages. Nog eens 2-3 uur later ben je bezig met het verzamelen van ingepakte dozen van de lijn en stapel je deze op pallets. Maak je geen zorgen over de zomerhitte die nog komen gaat, want je werkt in een gekoelde omgeving (ongeveer 12°C)!

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Je kan worden ingezet in de ochtendploeg van 6:00 uur tot 14:00 uur of in de middagploeg van 14:00 uur tot 22:00 uur. Op vrijdag eindigt je werkdag uiterlijk om 18:00 uur, zodat je snel van je weekend kunt genieten! Je geeft zelf wekelijks aan ons door wanneer je beschikbaar bent, op basis daarvan maken wij de planning.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een authentiek familiebedrijf dat grote waarde hecht aan respect. Ze nemen graag weloverwogen en zorgzame beslissingen in hun ondernemingen. Bovendien zijn ze trots op hun medewerkers en het werk dat zij verrichten. Het bedrijf telt in totaal 80 medewerkers en er wordt goed voor hen gezorgd. In de kantine is er bijvoorbeeld altijd vers fruit beschikbaar en er heerst een prettige werksfeer. Dankzij deze sfeer vermijden medewerkers het gebruik van grove taal en begroeten ze elkaar vriendelijk op de werkvloer.


Wat wij bieden
  • Je ontvangt een bruto uurloon van €16,17 inclusief toeslagen
  • Vanaf de eerste dag vakantiedagen-, vakantiegeld- en pensioenopbouw
  • Bovendien krijg je elke dag schone werkkleding
Wat wij vragen
  • Je bent bereid om te werken in een 2-ploegendienst
  • Je hecht veel waarde aan hygiëne en bent bereid eventuele sieraden en piercings af te doen
  • Je woont in (de omgeving van) Hoogeveen en bent flexibel inzetbaar
  • Je hebt er geen probleem mee om te werken in een koude omgeving (ongeveer 12°C)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in