+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Uitvoerder Integrale Projecten (Bouwkundig) Horst

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Een bedrijf met korte lijntjes, bouwkundige en installatietechnische collega's die samenwerken binnen één bedrijf zonder afdelingen, én werken aan de mooiste utiliteitsbouwprojecten van het zuiden, wie wil dat nu niet? Het betreft een jong en innovatief bedrijf dat haar sporen binnen de utiliteitsbouw inmiddels verdient heeft en nu gaat uitbreiden naar Limburg. Voor de uitbreiding zoeken ze een uitvoerder die ze gaat helpen bouwen aan de mooiste utiliteitsbouwprojecten van Limburg! Daarnaast kun je ook meehelpen met bouwen aan de organisatie én hier zelf in meegroeien.

Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder!

Als uitvoerder heb je een veelzijdige en uitdagende baan. Je speelt een belangrijke rol in het integrale projectteam met installatie- en bouwkunde collega’s! Je bent namelijk verantwoordelijk voor de bewaking van het proces en levert een belangrijke bedrage aan de kwaliteit van de turnkey projecten.

Op de bouwplaats ben jij de leidinggevende en het aanspreekpunt voor het team en de opdrachtgevers. Je speelt een grote rol bij het vertalen van de werkvoorbereiding naar de realisatie. Een echte verbinder dus.

Als uitvoerder draag je zorg voor een optimaal proces en de structuur op de bouwplaats. Je houdt je bezig met onder andere het opstellen en bewaken van de planning, aansturen van het eigen personeel en de onderaannemers. Daarnaast ben je praktisch en duidelijk in je communicatie.



Gevraagd

Het is belangrijk dat jij als uitvoerder niet alleen collegiaal en sociaal bent, maar ook de hoogste eisen stelt aan het werk dat je oplevert. Vind jij dit de normaalste zaak van de wereld en herken jij jezelf in de onderstaande omschrijving? Solliciteer dan vandaag nog en wellicht verwelkomen wij je binnenkort binnen het team!

  • Je hebt afgeronde MBO/HBO opleiding richting Bouwkunde;
  • Enthousiasme en de wil om jezelf en de organisatie te verbeteren;
  • 3 tot 5 jaar ervaring als uitvoerder binnen de utiliteitsbouw
  • Je bent kwaliteitsgericht, gedreven en hebt een goed gevoel voor humor


Aanbod

Je krijgt hier de kans om als uitvoerder mee te werken uitdagende integrale utiliteitsbouwprojecten, daarnaast kun je ook nog eens meegroeien met de organisatie en kom je terecht bij een bij een mensgerichte onderneming die aanvoelt als een familie. Fijne systemen, gave innovaties en trotse collega's, wat wil je nog meer?

Nou, wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Een goed salaris tussen de €4.000 en €5.000
  • Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Bouw en het bouwpensioen
  • Het betreft een structurele functie en je hebt dan ook uitzicht op een vaste aanstelling
  • Veel opleidingsmogelijkheden en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
  • Doorgroeimogelijkheden, want groei is belangrijk!
  • Flexibiliteit en vrijheid, thuiswerken is mogelijk
  • Werken binnen een dynamische en 'platte'organisatie waar integraliteit (samenwerken) en innovatie voorop staat.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever betreft een een jong, dynamisch en innovatief bedrijf dat inmiddels zijn sporen binnen de utiliteitsbouw heeft verdiend. Het betreft één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en gaat op korte termijn ook een vestiging in Noord Limburg openen! Zij realiseren niet alleen een gebouw, maar leveren tastbare, kwalitatieve prestaties. Zodat hun opdrachtgevers en gebruikers het gebouw naar wens en zónder zorgen kunnen gebruiken. Dat doen zij niet op traditionele manier, maar met slimme technologie, transparante communicatie, proactief onderhoud en bevlogen collega’s. Dát noemen zij slim bouwen voor het leven en iets waar zij erg trots op zijn.Samenwerken is één van de belangrijkste kernwaarde. Dit betekent letterlijk dat er geen verschillende afdelingen zijn maar dat de bouw en installatie collega's samen zitten op kantoor zitten en intensief samen werken om de mooiste projecten te realiseren. Iedereen mag meedenken en inbreng wordt gewaardeerd. Je treft bij onze opdrachtgever dan ook een leuk, divers en jong team van collega's aan.Vind je het uitdagend om samen te ondernemen en samen een prachtig bedrijf neer te zetten en word je enthousiast om vanuit een solide organisatie samen een nieuwe vestiging vorm te geven? Dan ben je hier aan het juiste adres.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in