+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Houten.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker Houten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Westerduin

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Westerduin

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.445 - € 2.695 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie werk je als productiemedewerker in de assemblage van warmtepompen en boilers. Je krijgt je eigen plek en kunt doorgroeien naar andere taken. Het bedrijf zit al lang in de sector en zorgt voor een goede sfeer. Je werkt van maandag tot vrijdag, met kans op een vast contract. Ook krijg je vakantiedagen en vakantiegeld. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij als productiemedewerker werken in de assemblage? En ben jij 38 uur per week beschikbaar in dagdiensten? Dan ben jij de assemblage medewerker die ik zoek! Weten we de functie inhoud? Lees dan snel verder.

Als productiemedewerker heb je een eigen werkplek en het hangt van jouw ervaring af waar je komt te staan in de productie. Het kan zijn dat je verschillende kleine onderdelen moet assembleren voor een warmtepomp of dat je verder op de lijn staat en juist complete producten samenstelt. Uiteraard is het mogelijk om op termijn door te groeien naar andere functies, bijvoorbeeld als machine- of koperlasser. Om in de functie van productiemedewerker goed te functioneren is het belangrijk dat je technisch inzicht hebt, je werkt namelijk veel met gereedschappen. De werktijden zijn op maandag tot en met donderdag van 07:15 tot 15:30 uur en op vrijdag werk je van 07:15 tot 14:45 uur. 

Jouw nieuwe werkplek

Vanuit hun moderne pand in Houten maakt jouw nieuwe werkgever al ruim 100 jaar allerlei producten om energiezuinig te kunnen wonen en werken. Het assortiment van jouw nieuwe werkgever bestaat onder andere uit boilers en warmtepompen. Deze producten worden zowel bij mensen thuis als bij bedrijven geplaatst. Het bedrijf is op zoek naar mensen voor lange termijn die ze uiteindelijk ook op contract kunnen nemen. Hoe langer je er werkt, hoe breder jij inzetbaar bent als assemblage medewerker. De sfeer binnen het bedrijf is erg prettig, men is aardig tegen elkaar, maakt onderling een lolletje en er is ruimte voor een goed gesprek. Op deze manier ga je altijd met een glimlach naar je werk! 

Dit bieden wij jou

  • Startsalaris tussen de €2445,- en €2695,- bruto per maand
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 cent per kilometer
  • Werken van maandag tot en met vrijdag (38 uur)
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
  • Kans op een vast contract bij de klant
Dit vragen wij van jou

  • Je hebt technisch inzicht
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Laat dan hiernaast jouw gegevens achter. Heb je vragen of wil je graag meer weten? Dan kan je mij, Nikki, een berichtje sturen op 06-86807366 of bel naar 030-7633222. We helpen je graag!


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn arbeidsbemiddelaars pur sang. Westerduin heeft het maken van een positieve impact op het leven van mensen als diepe drijfveer. Onze gedreven recruiters en accountmanagers kennen de mens achter de CV en weten snel, goede en verrassende matches te maken.

Westerduin is met 10 vestigingen in Nederland actief binnen de sectoren techniek, logistiek, bouw en productie. We richten ons op de vakkrachten in het operationele proces, de aanpakkers! Bedrijven kunnen bij ons terecht voor uitzenden, detachering en werving & selectie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in