+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving IJmuiden.
Laad meer vacatures

Timmerman onderhoud en verbouw ziekenhuis – IJmuiden IJmuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.050 - € 3.450 p/m

Vacature in het kort

Werk als timmerman in een ziekenhuis, een plek waar altijd iets gebeurt. Je helpt bij een grote verbouwing en doet ook kleine klussen door het hele gebouw. Samen met de uitvoerder zorg je voor de bouw en het afwerken. Het is belangrijk dat je netjes werkt en rekening houdt met de mensen die daar zorg nodig hebben. Je krijgt de kans om in een team te werken en elke dag iets nieuws te leren. Plus, geniet van een goede kantine! Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een creatieve en uitdagende timmerfunctie op een unieke locatie? Wil als timmerman met jouw bouwkundige vaardigheden iets betekenen voor jouw medemens? Durf jij het aan om te bouwen in een omgeving waar constant iets aan de hand is? Ben jij de timmerman die netjes, schoon en goed georganiseerd kan werken en ben jij communicatief vaardig? Dan kom ik graag met jou in contact.

In een ziekenhuis gebeurt er altijd wat. Mooie dingen zoals geboortes, maar ook heftige dingen zoals pittige spoedoperaties. Werken in een omgeving als deze vraagt veel van jouw bouwkundige vaardigen, inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden. Jij denkt na over de bouwkundige uitdagingen, maar ook over dingen als; geluidsoverlast, stof, logistiek en de altijd doorlopende hulpverlening.

In het ziekenhuis doen wij momenteel een grote verbouwing. De gehele afdeling radiologie wordt verplaatst naar een andere vleugel en er wordt een heel nieuw deel bijgebouwd. Samen met de uitvoerder bepaal jij de nieuwe constructies en doe je ook het volledige af-timmerwerk. Voor bijvoorbeeld het betonwerk, elektra- of schilder- werk worden onderaannemers ingezet welke jij aan stuurt. Samen met de uitvoerder behoudt je het overzicht.

Onze uitvoerder waar jij mee gaat samenwerken is gek op; humor, hard werken, goed overleg en langdurige samenwerkingen. Zijn doel is om er samen met jou elke dag een succes van te maken en om met een voldaan gevoel weer naar huis te kunnen rijden. In het ziekenhuis wordt tijdens zo’n verbouwing gewoon doorgewerkt. Wanneer het zorgpersoneel minimaal door heeft dat wij er zijn, doen wij het goed. Je groet iedereen netjes en stapt op tijd aan de kant wanneer een arts met haast voorbij rent. Stof, geluid en rondslingerende materialen/ gereedschappen proberen we te minimaliseren.

Naast de grote verbouwingen doen wij ook kleine onderhoudsklussen in het complete ziekenhuis. Dit maakt het werk afwisselend maar ook heel dankbaar.

Zie jij jezelf timmeren op deze unieke locatie in een bijzondere wereld? En wil jij meeprofiteren van goede faciliteiten zoals een top kantine van een ziekenhuis? Neem dan contact met mij op! via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 06-21101786



Gevraagd

Ik zoek een timmerman wie het leuk vindt om in een uitdagende wereld als deze te werken. Je snapt de uitdagingen die het met zicht mee brengt. Jij hebt humor en je wilt graag met jouw bouwkundige kennis en kunde iets bijdragen aan de zorg.

Verder ben jij in het bezit van:

– Minimaal 5 jaar werkervaring als timmerman
– Rijbewijs B
– VCA-B (verlopen of niet in bezit? Je kunt hem via ons weer behalen)



Aanbod

– Een unieke en bijzondere werkomgeving, het werk wordt hierdoor enorm dankbaar
– Goed gereedschap van A-merk
– Gezonde werkdruk, wij snappen dat bouwen in een ziekenhuis al genoeg druk geeft
– Goed maandsalaris (afhankelijk van jouw ervaring)
– Altijd ruimte voor een extra vrije dag wanneer jij die nodig hebt
– 10% gelukkiger in 2 jaar!

Zie jij jezelf timmeren op deze unieke locatie in een bijzondere wereld? En wil jij meeprofiteren van goede faciliteiten zoals een top kantine van een ziekenhuis?

Neem dan contact met mij op! via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 06-21101786



Bedrijfsomschrijving

Bouwen met jou. Zoek je een afwisselende baan in de bouw, infrastructuur en civiele techniek? Gespecialiseerd werk met inhoud, toekomst en doorgroeimogelijkheden, waarin je volkomen tot je recht komt? Voel je iets voor de uitdaging van afwisselende projecten, met de voordelen van een vaste baan? Ben je gemotiveerd en wil je bouwen aan je toekomst? Dan is Bowers op zoek naar jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in