+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving IJsselstein.

Industrieel Spuiter IJsselstein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Terberg Machines

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Terberg Machines

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.350 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Industrieel Spuiter bij ons krijg je een baan met veel variatie. Je werkt in een klein team waar iedereen belangrijk is. Ons familiebedrijf zorgt voor een fijne sfeer en je bent elke vrijdagmiddag vrij. Je gaat onderdelen schuren, ontvetten en spuiten. Dit doe je met een primer en twee laklagen. Geen dag is hetzelfde door de verschillende vormen van de onderdelen. We bieden ook mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door opleidingen en cursussen. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij gaat doen

Als Industrieel Spuiter krijg je afwisseling in je werk en kom je terecht in een klein team. Hier wordt je als persoon echt gewaardeerd! Ons familiebedrijf biedt je een fijne werkomgeving en ben je de vrijdagmiddag vrij. Kom jij ons team versterken? Welkom bij Terberg Machines in IJsselstein!

Je werkt samen met zeven andere collega’s op de spuitafdeling. In deze belangrijke afdeling worden de onderdelen geschuurd en ontvet door collega’s. Daarna ga jij aan de gang en spuit je de onderdelen in met een primer. Daarna breng je nog twee laklagen aan. De onderdelen verschillen in grootte en vorm. Afwisseling genoeg! Aan jou de uitdaging om ook in de lastige hoekjes een goede laag aan te brengen. Wil jij jezelf verder ontwikkelen?

Wij bieden mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen.


Waar je terecht komt

Terberg is een trots ‘Koninklijk’ familiebedrijf en bestaat inmiddels ruim 150 jaar. Terberg Machines is een onderdeel van Terberg Environmental en richt zich specifiek op het ontwikkelen en produceren van innovatieve, hoogwaardige machines die over de hele wereld gebruikt worden in de afvalverwerking en recycling.

Hard werken en plezier maken gaan hand in hand. Er is een actieve personeelsvereniging die jaarlijks de nodige uitjes organiseert. De zomer BBQ, het sinterklaasfeest, de kerstborrel en andere uitjes worden door het personeel zeer op prijs gesteld. De goede werksfeer, het mooie product en de mogelijkheid tot persoonlijke groei maakt dat veel collega’s lang blijven werken bij ons. Op vrijdagmiddag sluiten we, afhankelijk van je starttijd, de week af om 11.15 uur of 12.45 uur.


Wie jij bent

Werken met je handen is helemaal jouw ding. Je werkt nauwkeurig, hebt gevoel voor kwaliteit en bent een aanpakker. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal. De meest geschikte kandidaat beschikt over:

  • ervaring als industrieel spuiter, autospuiter of andere ervaring met spuiten.

Voldoe je niet volledig aan onze criteria, maar ben je wel gemotiveerd, dan komen we graag met je in contact. Ontwikkelen en uitdagen vinden wij immers erg belangrijk.


Wat wij bieden

Je komt werken bij een stabiel familiebedrijf en in een gedreven team waar je inzet gewaardeerd wordt en je jezelf kunt zijn. Daarnaast krijg je als Industrieel Spuiter bij ons:

  • Een salaris tussen de € 2.900 en € 3.350,- bruto per maand bij een werkweek van 38 uur. We betalen iedere 4 weken uit. Salaris is afhankelijk van werkervaring.
  • Werktijden     optie 1: van 7:30 tot 16:30 uur en op vrijdag van 7:30 tot 12:45 uur,
  •                       optie 2: van 6:00 tot 15:00 uur en op vrijdag van 6:00 tot 11:15 uur.
  • Een jaarcontact met intentie tot een vast dienstverband.
  • Zeer goede persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. interne en externe training en opleidingen.
  • 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband.
  • 8% vakantiegeld.
  • Een netto reiskostenvergoeding voor het woon-werkverkeer van € 0,21 per kilometer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in