+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving IJsselstein.
Laad meer vacatures

Senior Projectmanager - PM² bouwadviseurs B.V IJsselstein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.000 - € 8.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Werk als senior projectmanager in de bouw van laboratoria voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in labadvies en projectmanagement. Je leidt het hele bouwproces, vanaf het begin tot de oplevering. Jouw taak is ervoor te zorgen dat de wensen van de klant goed vertaald worden en dat het project succesvol verloopt. Je werkt samen met gebruikers, ontwerpers en aannemers. Na oplevering vier je samen met iedereen het succes.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren projectmanager met een passie voor bouwtechniek op grote, complexe projecten? Heb je affiniteit met laboratoriumwerk en werk je graag voor klanten zoals universiteiten, hogescholen en ziekenhuizen? Reageer dan snel!


De functie

PM² is gespecialiseerd in het bouwproces van laboratoria. De labadviseurs hebben jarenlange ervaring in het lab en de projectmanagers zijn bekend met het bouwproces. Deze unieke combinatie stelt PM² in staat om hun klanten te ondersteunen gedurende alle fasen van de bouw of renovatie van een laboratorium, van gebruikersadvies en projectmanagement tot laboratoriumadvies.

Als senior projectmanager ben je belast met de volledige verantwoordelijkheid voor het gehele bouwproces, van de initiatieffase tot en met de ingebruikname. Dit omvat het zorgvuldig behartigen van de belangen van de eindgebruiker en het waarborgen van voldoende kennis op het gebied van lab- en bouwtechniek. In de aanvangsfases van het bouwproces ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de ambities van de klant naar een adequaat programma voor de nieuwe werkomgeving. Gedurende de ontwerpfase faciliteer je de samenwerking tussen gebruikers en ontwerpers om het gewenste gebruikersbeeld nauwkeurig vast te leggen. Vervolgens zie je er tijdens de uitvoeringsfase op toe dat de aannemer aan de overeengekomen eisen voldoet. Bij een succesvolle ingebruikname organiseer je een gepaste bijeenkomst voor alle betrokken partijen ter viering van de voltooide mijlpaal.



Gevraagd

Om in deze functie te excelleren, heb je ruime ervaring als projectmanager met complexe bouwprocessen, heb je een affiniteit met de laboratoriumwereld en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt bewezen in staat te zijn om complexe processen te begrijpen, te organiseren en effectief te leiden. Je streeft voortdurend naar kwaliteit voor de eindgebruiker.

De ideale kandidaat beschikt verder over het volgende:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bijvoorbeeld bouwkunde, elektrotechniek, werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde
  • Minimaal 8 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie binnen een bouwproces
  • Een actief netwerk in de zorg (cure), pharma, food, agriculture of hightech is een pre
  • Je bent analytisch, een brede denker en hebt oog voor de processen aan tafel
  • Je bent stressbestendig, politiek sensitief en geïnteresseerd in anderen
  • Sterke leiderschapsvaardigheden en ervaring met het aansturen van teams
  • Ervaring met stakeholdermanagement en je kan gemakkelijk op verschillende niveaus communiceren


Aanbod

Je gaat werken in een omgeving waar verantwoordelijkheid nemen en autonomie hand in hand gaan, terwijl je tegelijkertijd kunt rekenen op de ondersteuning van je collega's binnen het PM²-team. Je zult profiteren van een cultuur waarbij kennisdeling centraal staat, met regelmatige bijeenkomsten waar ze gezamenlijk genieten van pizza, bijpraten en ervaringen uitwisselen.

Daarnaast biedt PM²;

  • Salaris tussen € 6.000 - € 8.000 bruto per maand op basis van fulltime
  • Winstdeling
  • Elektrische leaseauto
  • 32 vakantiedagen
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een functie met veel verantwoordelijkheid en uitdagingen binnen een dynamische omgeving


Bedrijfsomschrijving


PM² is een adviesbureau met een sterke focus op technisch-complexe projecten, waarbij laboratoria het grootste onderdeel van het portfolio vormen. Ze combineren kennis van het ontwerp- en bouwproces met inhoudelijke kennis van de laboratoriumwereld. In projecten werken ze als bouwprojectmanager, labadviseur of gebruikersadviseur. Door de ervaring in die drie rollen, kennen ze het proces van meerdere kanten: vanuit de opdrachtgever, vanuit de gebruiker en vanuit de ontwerpende partijen. Ze zijn gedreven om elke dag een bijdrage te leveren aan de maatschappelijk-relevante ambities van haar klanten, of het nu om onderzoek, onderwijs of zorg gaat.PM² is onderdeel van Brink, het vooruitstrevende management- en adviesbureau voor de gebouwde omgeving in Nederland, en al jaren actief in deze groeimarkt.Brink en PM² bestrijken samen de volledige breedte van de markt voor labbouw, aan zowel de (semi)publieke als de private kant.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in