+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.

Productiemedewerker Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

www.bureautechniek.nl

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.600 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Met je handen in de aarde werken en meedenken in het productieproces, dat is wat je kan verwachten als productiemedewerker bij onze opdrachtgever! Leer hier meer!

Met je handen in de aarde werken en meedenken in het productieproces, dat is wat je kan verwachten als productiemedewerker bij onze opdrachtgever! Leer hier meer!

Als productiemedewerker heb jij als doel het vervaardigen van de geplande productie. Dit doe je door de machines te controleren, gereed te maken en schoon te maken na de order. Verder verhelp je kleine storingen of fouten en registreer je deze vervolgens. Je rapporteert het proces aan de meewerkend voorman. Belangrijk voor deze functie is dat je nauwkeurig en netjes werkt. 

Het wordt zeer gewaardeerd als je meedenkt over verbeteringen in het productieproces. Zo kan jij een bijdrage leveren in dit proces waardoor het bedrijf zich kan blijven ontwikkelen. je vind het niet erg om met je handen in de aarde te zitten, want zo zorg jij er voor een goed resultaat. Wanneer je binnen dit bedrijf zit, voel jij je één met het bedrijf en dit merk je ook aan je collega's. Jij bent gemotiveerd iom gezamenlijk aan de slag te gaan. De functie is een twee ploegendienst van 6:30-14:30 uur tot 14:30 tot 23:30 uur


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in uniforme pluggen waarvan ze jaarlijks 350 miljoen produceren. De pluggen worden gebruikt voor de opkweek van jonge planten uit zaad, stek en weefselkweek. Het product wordt gemaakt met behulp van oude sigarenmachines die werden gebruikt door de sigarenhandelaren in Zuid-Amerika. 

Het bedrijf heeft 40 werknemers en levert een positieve bijdrage aan het milieu. En ondertussen heeft het bedrijf alweer 5 productielijnen actief. 


Wat wij bieden
  • Salaris vanaf €2300,- tot €2600,- bruto per maand;
  • 8,5% ploegentoeslag;
  • 3,5% eindejaarsuitkering;
  • Wanneer het van beide kanten bevalt word je overgenomen op contract;
  • Waardering voor werknemers wordt regelmatig geuit in de kleine dingen.
Wat wij vragen
  • Je bent gemotiveerd!
Overige informatie

Wil jij meer weten over de functie of dit bedrijf? Bel dan met Jeroen van der Vijgh (+31 6 12683727), hij geeft je graag meer informatie! 

Ben je toch op zoek naar een andere baan? Geen probleem, niet alle vacatures staan op onze website. Neem contact via 038-3030319 of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en wij kijken graag met je mee!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in