+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kerkrade.
Laad meer vacatures

Operator 5 ploegen Kerkrade

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,29 p/u
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Bij ons begin je de dag door je om te kleden in schone werkkleding. Hygiëne is heel belangrijk omdat we met voedsel werken. Na een kop koffie met je team start je jouw werk. We hebben verschillende plekken waar je kunt werken, zoals de Bakkerslijn. Als Operator zorg je dat de machine goed werkt en dat alles klaarstaat. Je werkt in een team en helpt elkaar. We bieden een goed salaris en extra geld voor werken in ploegendienst. Ook zijn er kansen om te groeien en leren. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Iedere werkdag begint met omkleden. Bij dit bedrijf werkt iedereen in de productieomgeving in schone bedrijfskleding. Omdat je werkt met voedsel werkt is hygiëne uiteraard heel belangrijk. Vervolgens heb je de tijd om een kop koffie te drinken tijdens de werkbespreking met je team en je leidinggevende. Hierna begin je aan je werkdag! We hebben mogelijkheden op de Bakkerslijn, Inpaklijn en Flowpacklijn. De werkzaamheden als Operator zijn o.a. - Je bent verantwoordelijk voor de machine, deze moet natuurlijk optimaal functioneren; - Je zorgt er voor dat de juiste materialen of grondstoffen aanwezig zijn op de lijn; - Als Operator Inpak rijdt je gereed product naar de wikkelaar of naar het magazijn met een EPT of Heftruck. (een certificaat hiervoor is dan ook noodzakelijk, je kan deze eventueel via Timing behalen!); - Je kan snel schakelen met je collega's van andere afdelingen; - Je documenteert je werkzaamheden aan de hand van diverse formulieren; - Het oplossen van kleine storingen, wanneer dit niet lukt schakel je de technische dienst in.

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een fulltime baan als Operator in Kerkrade waar jij je talenten kunt ontwikkelen? Wij bieden je een uitstekend salaris €15,29 met daarnaast aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar dat is niet alles, want bij ons kun je ook rekenen op unieke faciliteiten voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling. Wat nog meer? - Door de familiale sfeer in het bedrijf nemen ze tijd voor elke werknemer en wordt er veel aandacht geschonken aan het inwerktraject;
- Je krijgt een plek in een leuk, informeel team waar met plezier gewerkt wordt;
- Ploegentoeslag;
- Vakantiegeld.

Wij vragen:

We zoeken iemand die nauwkeurig werkt en oog heeft voor detail. Bij voorkeur heb je enige ervaring binnen een productieomgeving. We verwachten: 1. Je hebt bij voorkeur een afgeronde Mbo-opleiding of gelijkwaardige ervaring;
2. Je hebt probleemoplossend vermogen;
3. Je spreekt vloeiend Nederlands;
4. Je kunt goed in teamverband werken;
5. Je weet van aanpakken en bent nieuwsgierig om de machine goed te leren kennen. Voel jij je aangesproken en wil je deel uitmaken van dit bedrijf en team? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Waar ga je werken:

Dit bedrijf is een familiaal bedrijf welke actief is in Nederland en België. Binnen dit bedrijf en zusterbedrijven zijn totaal 770 medewerkers werkzaam. Ondanks dit grote aantal wordt iedereen persoonlijk behandeld en écht als mens gezien. Ze zijn actief in de foodindustrie Het bedrijf heeft grootse plannen voor de toekomst waardoor dit nu al indrukwekkende aantal nóg verder zal groeien.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in