+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Krimpen aan de Lek.
Laad meer vacatures

Electrical Engineer Krimpen aan de Lek

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roteck

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Roteck

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.400 p/m

Vacature in het kort

Heb je een passie voor techniek en wil je graag werken als Electrical Engineer? In deze rol focus je op het ontwerpen en berekenen van elektrische schema’s en componenten. Je werkt samen met verschillende teams, waaronder Mechanical Engineering, en hebt ook contact met collega’s in Maleisië. Je zorgt ervoor dat alle technische specificaties kloppen en past normen en regels toe. Je komt te werken bij een familiebedrijf dat wereldwijd actief is in het ontwikkelen van hijs- en hefwerktuigen. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij opzoek naar een baan als Electrical Engineer en is jouw Engels meer dan goed? Lees dan snel verder!

Introductie

Je hebt passie voor techniek en het ontwerpen en berekenen van elektrische schema’s en componenten. Als Engineer / Tekenaar op de Electrical Engineering richt jij je op het uitwerken van ontwerp-, werk- en revisie tekeningen. Je werkt nauw samen met de project engineer, de manager van jouw afdeling en jouw collega’s van de Mechanical Engineering. Ook heb je veel contact met jouw collega’s in Maleisië. Je signaleert knelpunten en bespreekt de technische specificaties van de projecten. Je verzamelt alle benodigde informatie met betrekking tot de uit te voeren opdracht en past de van toepassing zijnde normen, standaarden en wet- en regelgeving toe. 


Organisatie

De opdrachtgever waar jij komt te werken ontwikkelt en produceert spreaders en andere hijs- en hefwerktuigen voor de overslag van onder andere zeecontainers.
Het is een echt familiebedrijf, waarvan de fundamenten zijn gevormd in 1830. Sinds 1967 ontwikkelt en produceren zij container spreaders en ander container handling equipment. Zij werken wereldwijd en hebben naast de locatie nabij Rotterdam ook een productielocatie in Maleisië en een eigen verkoopkantoor in Singapore.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in