+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Krimpen aan den IJssel.

Monteur Machinebouw Krimpen aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roteck

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Als monteur machinebouw werk je in een team aan het bouwen en samenstellen van machines en productielijnen. Je begint de dag met een kop koffie met je collega's en gaat dan aan de slag. Je werkt aan projecten voor klanten in de industrie, waarbij elk project anders is en nieuwe uitdagingen biedt. Je bent betrokken bij het hele proces, van het bekijken van wat er gemaakt moet worden tot het daadwerkelijk monteren van de onderdelen. Interesse in deze functie? Klik hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die ervaren werktuigbouwkundige die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Introductie

Als monteur machinebouw ben je dagelijks bezig met het bouwen en samenstellen van machines en productielijnen. Samen met het team zorg je dat het eindproduct op tijd klaar is voor de klant. Je zorgt dat je om acht uur op locatie aanwezig bent. Samen met je collega’s drink je nog even een kop koffie voordat je aan de slag gaat. Het team waarin je werkzaam bent heeft een opdracht van een klant gekregen. Samen met je collega’s bekijk je wat er geproduceerd moet worden en voor welke doeleinden. Vaak zijn dat componenten voor het automatiseren van de productie. De klant is hoogstwaarschijnlijk actief binnen de industriële sector en is een producent die staal of aluminium profielen verwerkt. Iedereen heeft zijn eigen taak binnen het project en gaat zelfstandig te werk. De projecten zijn zeer divers en hebben verschillende deadlines, dit kan een week zijn maar ook een paar maanden. Elke klus is anders en heeft nieuwe uitdagingen die het team samen aangaat. Gedurende de dag ben je bezig met het daadwerkelijk monteren en assembleren van de machinedelen of complete machines en productielijnen.


Organisatie

Het bedrijf waar jij komt te werken is een groothandel voor gereedschappen en machines bestemd voor zowel installatie- en bouwbedrijven als voor de industrie. Daarnaast zijn zij ook een service center voor onderhoud en reparaties aan elektrisch handgereedschap, draadsnij- en rolgroefmachines en andere hulpmiddelen gebruikt in de bouw- en installatiebranche.  

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in