+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leerdam.
Laad meer vacatures

Technisch Medewerker (Allround) bij Van Wijk Doorlock Systems in Leerdam Leerdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Wijk Doorlock Systems

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Van Wijk Doorlock Systems

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacature in het kort

Wij zoeken iemand die handig is en van elektronica houdt. Je gaat werken met het inbouwen van elektronische systemen in voertuigen, van simpel tot heel ingewikkeld. Je werkt zelfstandig, bent precies en denkt graag mee over nieuwe dingen. Bij ons ga je vooral aan de slag met het inbouwen van systemen die de laadruimtevergrendeling regelen. Ook test je nieuwe systemen, doe je productie- en constructiewerk, en repareer je caravans. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn op zoek naar iemand die "gewoon" erg handig is! je moet wel affiniteit hebben met auto-elektronica en het repareren van caravans. Daarnaast moet je het als een uitdaging zien om elektronische installaties in voertuigen in te bouwen. Dit kunnen eenvoudige systemen zijn, maar ook zeer geavanceerde systemen. We zoeken iemand die zelfstandig en nauwkeurig kan werken en het leuk vindt om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen. Bij Van Wijk zul je verantwoordelijk zijn voor het inbouwen van de elektronische systemen die de laadruimtevergrendeling aansturen. Hierbij moet je denken aan het programmeren en monteren van de aanstuurmodule, het integreren van verschillende elektronische systemen en het monteren van vergrendelingen. Andere taken die voorkomen zijn onder andere het testen van nieuwe systemen, productiewerkzaamheden, constructiewerkzaamheden en het repareren van caravans.

Gevraagd

De functie vereist dat je nauwkeurig en zorgvuldig te werk gaat, met oog voor detail en kwaliteit. Je moet creatief zijn in het bedenken en uitvoeren van oplossingen. Daarnaast is het belangrijk dat je bereid bent om werkzaamheden bij klanten ter plaatse uit te voeren. Enige ervaring zou wenselijk zijn, maar het is niet noodzakelijk! Een achtergrond in auto-elektronica of een MBO-opleiding (niveau 2 of 3) op het gebied van voertuigtechniek of elektrotechniek is gewenst.

Aanbod

Werken bij Van Wijk Doorlock Systems is een avontuur vol verrassingen. Je krijgt niet alleen een Markt- en CAO-conform salaris, maar ook de mogelijkheid om deel uit te maken van ons bruisende team binnen een snelgroeiend en innovatief bedrijf. Bij Van Wijk Doorlock Systems geloven we sterk in persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom geven we jou alle kansen om jezelf verder te ontplooien en je vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen. Bovendien word jij betrokken bij het spannende ontwikkelingsproces van onze revolutionaire systemen, waarbij elke stap een nieuw avontuur met zich meebrengt. Durf jij deze uitdaging aan? Join ons team en laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden die op jou wachten!
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als spuiter tussen €2500 en € - 3500. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor Van Wijk Doorlock Systems BV kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

Van Wijk Groep is in 1978 begonnen als Van Wijk Autoschade. Sinds 1985 zijn zij al gespecialiseerd in laadruimte beveiligingssystemen voor alle soorten voertuigen. Vanaf 2011 wordt dit onder de naam Van Wijk Doorlock Systems gedaan. Van Wijk Doorlock Systems is een bedrijf gespecialiseerd in laadruimte beveiliging van personenauto’s, bestelwagens, vrachtwagens en opleggers.
Wanneer er gevraagd wordt om High Security transport, bent u bij Van Wijk Doorlock Systems aan het goede adres; de High Tech sloten voldoen aan de eisen van TAPA. Alle producten zijn in eigen huis of in samenwerking ontwikkeld. De (door)ontwikkeling is een continu proces dat gedaan wordt door een eigen R&D afdeling. Ook worden regelmatig nieuwe producten ontwikkeld en nieuwe systemen getest. Door op deze manier te werken, blijven zij voor-/meelopen op de markt met steeds complexer wordende elektronica in voertuigen. De producten worden door professionele en goed opgeleide monteurs ingebouwd.

Van Wijk Autoschade, Van Wijk Doorlock Systems en Van Wijk Camper- en Caravanservice vormen samen de van Wijk Groep. Van Wijk Groep is in 1978 begonnen als Van Wijk Autoschade. Van Wijk Groep is een kleinschalig bedrijf met een informele werksfeer waar kwaliteit en service op de eerste plaats komen. Dit is terug te zien bij alle drie de bedrijven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in