+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leeuwarden.
Laad meer vacatures

Project assistent Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.800 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je elke dag iets nieuws doet en bijdraagt aan een betere toekomst? Als projectassistent werk je aan internationale projecten in de techniek. Je helpt met verschillende taken zoals inkooporders en logistiek. Je komt te werken in een team dat duurzame verpakkingen maakt. Dit bedrijf is trots op hun werk voor het milieu. Ze hebben bijvoorbeeld een verpakking die zorgt voor veel minder CO2-uitstoot. Je krijgt een vaste baan in een gezellig team. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan in een internationale en groeiende omgeving? Zoek jij een baan waarbij geen dag hetzelfde is en jij vol enthousiasme kan deelnemen aan meerdere internationale projecten? Als projectassistent geef jij ondersteuning aan uitdagende projecten die een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst. Een baan waarbij je impact kan maken en jezelf kan blijven ontwikkelen.

wat bieden wij jou
  • Leeuwarden
  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden;
  • € 2800 tot € 3200 bruto per maand
  • Gezellige, informele en professionele werkomgeving
  • 32 tot 40 urige werkweek
wie ben jij

Als aanstormend projectassistent ben jij enthousiast, vindingrijk en heb je een groot aanpassingsvermogen. Je vindt de wereld van techniek ontzettend interessant en hebt al eens een technische tekening gelezen, werkervaring opgedaan in de technische branche óf bent hobbymatig graag aan het sleutelen. Je steekt graag de handen uit de mouwen, streeft naar een hoge kwaliteit en weet gemakkelijk mee te veren als situaties
veranderen. Je bent een echte teamspeler, neemt verantwoordelijkheid en weet hoe je je collega’s het beste kan ondersteunen en adviseren. Doordat je gaat werken aan projecten voor internationale klanten ben jij communicatief vaardig in Engels en Nederlands.

wat ga je doen

Je komt te werken op de afdeling ‘deployment projects’. Deze afdeling houdt zich bezig met de projecten voor de bestaande machines, waarbij iedere klantbestelling uniek is qua configuraties. Voor ieder project wordt een team samengesteld dat bestaat uit een project manager, project coördinatoren en een projectassistent: jij dus! Als projectassistent bied jij ondersteuning aan het projectteam en heb jij je eigen verantwoordelijkheden en taken. Als projectassistent neem jij deel aan meerdere projecten. Een greep uit jouw veelzijdige takenpakket:

  • Opstellen en controleren van inkooporders en controleren van bestellingen;
  • Ondersteunen van de logistieke afdeling bij goederenontvangst en voorbereidingen voor transport;
  • Regelen van de benodigde documentatie voor transport: registratie, gewicht, aantallen, enzovoort;
  • Inspecties uitvoeren bij machinefabrieken aan de hand van FAT (factory acceptancetests) van bijvoorbeeld het leidingwerk. Je controleert daarbij de aantallen en checkt globaal of het werk juist uitgevoerd is aan de hand van de technische tekeningen.
  • Door je technische inzicht en sociale vaardigheden weet je deze inspecties op een grondige manier te bespreken met de leveranciers;
  • Controleren van technische tekenpakketten;
  • Je bent verantwoordelijk voor diverse administratieve projecttaken;
  • Je zorgt voor een effectieve samenwerking met andere afdelingen om je doel tebereiken.
waar ga je werken

Jouw nieuwe werkgever is Huhtamaki Fiber Technology. In Leeuwarden staat het internationale R&D centrum en de machinelijn ontwikkelaar van deze internationale organisatie. Vol passie ontwikkelen zij machinelijnen die het mogelijk maken om duurzame verpakkingen te produceren voor onder andere de food industrie. Op deze locatie vind je het testcentrum, een proeffabriek en administratieve afdelingen onder één dak gevestigd. Bij Huhtamaki draait alles om duurzame innovatie. Niet alleen omdat onze klanten en eindgebruikers uit de wereldwijde retailmarkt hier iedere dag om vragen, maar ook omdat zij zelf streven naar een wereld met duurzaam verpakkingsmateriaal. Een goed voorbeeld is hun Fresh project, waarin zij een volledig composteerbare verpakking voor kant-en-klaarmaaltijden hebben ontwikkeld. En het mooiste: deze verpakking zorgt voor 82% minder CO2-uitstoot en geen plastic afval. Het verschil maken, daar zijn ze trots op, en daar maak jij straks ook deel van uit!

sollicitatie

Wil jij deze kans niet aan je voorbij laten gaan en zou je graag in gesprek gaan? Solliciteer dan vooral. Bij vragen ben ik, Tessa van Dijk telefonisch, via whatsapp en per mail goed bereikbaar via 06-83125275.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in