+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiden.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Beheer - Heijmans Utiliteit Leiden Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YER

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Werkvoorbereider Beheer gezocht!


De functie

Beheer & Onderhoud op Champions League niveau uitoefen? Dan is deze rol wat voor jou!

Heijmans Utiliteit in Leiden verzorgt voor toonaangevende opdrachtgevers in omgeving Den Haag, Leiden & Schiphol het beheer van haar vastgoed en speelt een belangrijke in het verduurzamen van deze objecten. Zij werken o.a. voor Europol, Eurojust, Gemeente Den Haag, tijdelijke huisvesting 2e kamer, Luchtverkeersleiding Nederland en zo verder.

Als meesterbrein zorg je voor een vlekkeloze uitvoering van onderhoudswerkzaamheden. Je jongleert met planningen, communiceert als een ware dirigent met verschillende partijen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Met jouw oog voor detail en organisatietalent creëer je een harmonieus samenspel tussen de uitvoering en de opdrachtgevers.

Je hebt de regie over service en het onderhoud aan uiteenlopende elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Dit doe je binnen een klantenteam voor één of meerdere vaste relaties. Het kan gaan om mono- of multidisciplinaire contracten.

Als werkvoorbereider zorg jij dat alle afspraken tijdig worden ingepland, materialen op tijd geleverd worden en dat de juiste technici en onderaannemers worden ingeschakeld om het preventief en correctief onderhoud te klaren. Ook verzorg je een correcte administratie van orders.

Dat je meerdere ballen tegelijk in de lucht houdt voor verschillende maakt jouw werk extra uitdagend. Je bent daarin intern- en extern een echte teamspeler en je werkt nauw samen met de contractbeheerder om het werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Uiteindelijk is jouw doel een zo prettig mogelijk werk- en leefklimaat creëren voor de gebruikers van het gebouw.



Gevraagd

Jij wilt de klant ontzorgen. Daarom denk je altijd twee stappen vooruit. In een hectische omgeving kun je snel schakelen; over meerdere projecten die tegelijkertijd lopen weet jij prima het overzicht te bewaken. Communicatief ben je sterk. Jij kunt met iedereen een goed gesprek voeren en snapt wat er gevraagd wordt.



Aanbod

  • Een jaarcontract via YER
  • Een goed salaris tussen €3000,- bruto per maand en €4100,- o.b.v. 40 uur
  • Reiskosten vergoeding
  • Voorwaarden conform CAO M&T
  • Veel groeimogelijkheden (onder andere via Heijmans Academie en praktijkgerichte trainingen)


Bedrijfsomschrijving


Heijmans Utitliteit is een uitgesproken familiebedrijf met sleutelwoorden als loyaliteit, informele omgang, sociale bewogenheid en oog voor de lokale gemeenschap. Ondanks dat Heijmans zich richt op high-end gebouwen (Rechtbanken, Universiteiten, Ziekenhuizen, Voetbalstadions, Rijksgebouwen) is zij erg betrokken met de mens. De mens is haar kapitaal en dat vind je terug in ondernemingsraden, uitjes en vooral luisterend oor naar de medewerker.De vestiging in Leiden bestaat uit verschillende disciplines (elektrotechniek, werktuigbouwkundig en bouwkundig) en deze collega's werken in harmonie samen bij toonaangevende opdrachtgevers. Dagelijks werken zij in verschillende teams samen om deze opdrachtgevers optimaal te bedienen en adviseren. Op vrijdag is er een gezellige borrel. Daarbij beseft Heijmans dat goede mensen een goed arbeidspakket nodig hebben. Daarvoor terug, verwacht Heijmans dat het "gele bloed" door je aderen gaat stromen. Zij hebben goede relaties met haar opdrachtgevers en dat verwachten ze ook van haar werknemers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in