+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Cothen.
Laad meer vacatures

Werkplaatsreceptionist(e) / Service Adviseur bij Autobedrijf Stooker in Cothen Cothen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Autobedrijf Stooker

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Autobedrijf Stooker

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacatureomschrijving

Als Werkplaatsreceptionist / Service Adviseur bij Autobedrijf Stooker in Cothen vervul je een belangrijke rol. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en fungeert als schakel tussen de werkplaats en de klant. Deze verantwoordelijke positie biedt veel mogelijkheden. Jouw taken omvatten niet alleen het adviseren over onderhoud, reparaties en gerelateerde zaken, maar ook het verkopen ervan. Je zorgt voor een warm welkom en een goede behandeling van de klanten en hun voertuigen. Op professionele wijze verwerk je alle informatie op de werkorders, in de planning en administratie. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het maken van de factuur, die je duidelijk uitlegt aan de klant wanneer hij zijn auto komt ophalen. Naast deze taken speel je een cruciale rol in het efficiënt plannen van werkzaamheden en geef je (indirect) instructies aan monteurs. Tenslotte draag je ook zorg voor het correct inboeken van facturen en voer je diverse andere administratieve werkzaamheden uit. Dit maakt jouw baan uitdagend, verantwoordelijk en zeer gevarieerd!

Gevraagd

Natuurlijk heb je een actuele ervaring als Werkplaatsreceptionist / Service Adviseur in een universeel garagebedrijf. Bovendien ben je bedreven in het opstellen van planningen, kun je een groep monteurs begeleiden en wil je werken binnen een compact team van experts. Tot slot is het belangrijk dat je flexibel bent en zowel probleemoplossend als klantgericht te werk gaat.

Aanbod

Bij Autobedrijf Stooker werken betekent dat je deel uitmaakt van een bruisend en dynamisch team in Cothen. Met meer dan 96 jaar ervaring in de auto-industrie, zijn zij een betrouwbare en financieel solide organisatie. Bij hun krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en jouw kennis op diverse vlakken te verbreden. Werken bij Autobedrijf Stooker betekent niet alleen een stabiele baan, maar ook een plek waar gezelligheid en openheid centraal staan. Het kleine team bestaat uit gepassioneerde specialisten die graag samenwerken in een informele sfeer. Naast een aantrekkelijk salaris, bieden wij ook een nette werkplek waar je verantwoordelijkheid kunt nemen en groeimogelijkheden hebt. Autobedrijf Stooker is niet voor niets een begrip in de regio; zij streven ernaar dat iedereen zich hier thuis voelt. Als Werkplaatsreceptionist werk je met enthousiaste collega's en zijn er korte communicatielijnen met een no-nonsense mentaliteit. Bovendien sluiten ze elke week af met een traditionele vrijdagmiddagborrel! Bij Autobedrijf Stooker krijg je dus de perfecte mix van uitdaging, variatie en gezelligheid. Kom jij het team versterken?
Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt je salaris als werkplaatsreceptionist tussen €2500 en € - 3750. Natuurlijk wordt hierbij ook gelet op wat jij voor Autobedrijf Stooker kunt betekenen!

Bedrijfsomschrijving

Autobedrijf Stooker in Cothen bestaat al ruim 96 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een begrip in de regio. De klanten zijn hier aan het juiste adres voor het onderhoud en de reparatie van alle merken en typen auto’s. Hierbij kan je denk en aan personenauto’s, bedrijfsauto’s maar ook aan campers en caravans. Daarnaast verkopen zij zowel nieuwe als gebruikte auto’s.

Bij Autobedrijf Stooker heeft men een rijke historie, naamsbekendheid en men kent hier nog alle klanten echt. Dit maakt dat de sfeer echt voelt als een familiebedrijf. Sinds 1 januari 2023 heeft Mike Ammerlaan het bedrijf overgenomen. Mike werkte al in de werkplaats, maar doordat hij nu ook eigenaar is, is Mike nog wel in de werkplaats te vinden, maar wel iets minder dan voorheen. Hierdoor zoeken ze naar een nieuwe collega die het werkplaats team kan versterken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in