+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Verkoopadviseur bij AutoUnit in Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AutoUnit

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
AutoUnit

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Verkoopadviseur ben jij een bron van enthousiasme, ondernemendheid en energie. Je bezit een uitzonderlijk talent voor verkopen en fungeert als ware productexpert voor merken zoals Tesla, Land Rover, Porsche, Audi, BMW en Volkswagen. Als belangrijk lid van het verkoopsteam krijg je volop gelegenheid om jezelf te ontwikkelen; dit ranges van het hartelijk ontvangen van klanten tot het succesvol afronden van de verkoop, de levering en de nazorg. Naast het verkopen van auto's heb je ook andere verantwoordelijkheden op het gebied van verkoop, zoals het bedenken van social media strategieën, zorgen dat de showroom er piekfijn uitziet en de juiste presentatie van auto's zowel offline als online. Gedurende dit leerproces word je begeleid door doorgewinterde verkopers en krijg je alle mogelijkheden om uit te groeien tot een specialist in sales die actief is zowel in de showroom als online.

Gevraagd

Voor ons is het van essentieel belang dat je over een commerciële achtergrond beschikt om succesvol te zijn. Dit kan voortkomen uit het feit dat je een commerciële opleiding hebt gevolgd of dat je wellicht al enige ervaring hebt opgedaan in de verkoopsector. Het denkniveau waar we naar streven is MBO+ en het is belangrijk dat je gepassioneerd bent over auto's en het contact met mensen. Daarnaast dien je te beschikken over goede sociale en communicatieve vaardigheden en heb je een hands-on mentaliteit. Een klantgerichte instelling is van groot belang, waarbij de commerciële belangen nooit uit het oog verloren mogen worden. Eerlijkheid en oprechtheid zijn kernwaarden die wij hoog in het vaandel dragen. Tenslotte bieden wij jou de mogelijkheid om een mooie en uitdagende carrière in de commercie na te streven bij een uniek, toonaangevend autobedrijf waar jij volledig tot bloei kunt komen.

Aanbod

Werken bij AutoUnit betekent dat je onderdeel bent van een jong en dynamisch team en mag werken in een fantastisch bedrijf en showroom met mooie producten. Naast alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot verkoopspecialist, krijg je een goed salaris (met eventueel provisie), meer dan genoeg vrije dagen en een leuke en uitdagende functie.
Het salaris dat je ontvangt als schadehersteller wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Wil jij werken bij het autobedrijf van de toekomst? Bij AutoUnit ga je aan de slag binnen een jong en dynamisch team waar je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. AutoUnit heeft een splinternieuw pand gebouwd aan de A2 bij Utrecht en heeft een van de grootste overdekte showrooms van Nederland. Met ruim 400 auto’s hoef jij je nooit te vervelen en zijn er tal van uitdagingen. Naast de verkoop heeft AutoUnit een hypermoderne werkplaats, spuiterij en poetscentrale. Bovendien is de hele vestiging klimaatneutraal en is duurzaamheid in alle processen doorgevoerd. Je werkt samen in een team van gedreven collega’s in een vestiging waar hard gewerkt wordt en ook onderling veel plezier wordt gemaakt. Kortom, het bedrijf waar jij wilt werken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in