+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

Verkoopadviseur (Senior) bij Oudshoorn Hydraulics in Woerden Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Oudshoorn Hydraulics

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Oudshoorn Hydraulics

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Senior Verkoopadviseur bij Oudshoorn Hydraulics werk je in een veelzijdige rol. Je praat veel met klanten, helpt ze met kiezen van producten en maakt offertes. Je inzet en enthousiasme zorgen voor blij klanten en laten het bedrijf groeien. Je werkt samen in een fijn team. Dit is een kans om je vaardigheden te gebruiken en te groeien in je werk. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Senior Verkoopadviseur bij Oudshoorn Hydraulics heb je een leuke en afwisselende baan. Een baan waarbij je continue in contact (telefonisch en per mail) staat met de klanten van Oudshoorn Hydraulics, adviseert hen bij de product keuze en stelt verkoopoffertes op. Uiteindelijk zorg je met jouw gedrevenheid en enthousiasme voor tevreden klanten en een uitbreiding van het huidige klantenbestand. Een leuke, afwisselende en verantwoordelijke baan in een hecht en gezellig team!

Gevraagd

Om je functie goed uit te kunnen voeren, verwachten wij dat je minimaal een MBO denk- en werkniveau hebt (bij voorkeur heb je een opleiding WTB of Mechatronica afgerond) en gezien het brede product-gamma, dien je gevoel voor techniek te hebben. Bij voorkeur heb je al ervaring in een vergelijkbare commercieel technische functie. Aangezien je continue in contact staat met klanten, moet je uitstekende commerciële, communicatieve en sociale vaardigheden hebben, een proactieve, ondernemende en flexibele houding hebben en oplossings- en klantgericht handelen. Jij bent immers het visitekaartje van Oudshoorn Hydraulics. Verder dien je rijbewijs B te hebben en woonachtig te zijn in de ruime omgeving van Woerden. Indien je kennis hebt van het Office pakket en Exact Globe, dan is dit een pré. Tenslotte ben jij een zelfstandige teamspeler en wil je graag onderdeel uitmaken van een hecht team in een specialistisch bedrijf.

Aanbod

Werken bij Oudshoorn Hydraulics in Woerden betekent dat je verzekerd bent van een afwisselde baan in een financieel sterk bedrijf met prachtige producten. Jij wordt onderdeel van een hecht team van gedreven specialisten. Daarbij krijg je de kans om actief mee te bouwen aan het (internationale) succes van Oudshoorn Hydraulics. Oudshoorn Hydraulics gaat voor langdurige relaties en successen en investeert graag in je als het gaat om cursussen, bijscholing of benodigde zaken.
Het salaris dat je ontvangt als 1e autotechnicus apk wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Alles wat u nodig heeft op het gebied van hydraulische componenten en systemen, vindt u onder één dak bij Oudshoorn Hydraulics. Het team van specialisten is ervaren en deskundig en richten zich op de verkoop van hydraulische componenten en systemen. Sinds de oprichting in 1973 zijn zij uitgegroeid tot een bekende totaalleverancier voor fabrikanten, industrie, landbouw-, service- en reparatiebedrijven.

Oudshoorn Hydraulics onderscheidt zich onder andere door het aan kunnen bieden van een totaal pakket van kwaliteitsproducten, is exclusief distributeur van vele topmerken, heeft een eigen productie van cilinders, aggregaten en systemen, levert slangassemblages afgestemd op klantwens, heeft een vlotte service en levert wereldwijd!

Naast het uitgebreide assortiment bieden zij klant specifieke diensten en oplossingen aan. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een hydraulisch aggregaat of systeem voor de klant uitwerken en realiseren. Ook beschikt Oudshoorn over een eigen productie van hydraulische cilinders, aggregaten en slangassemblages.
Tenslotte heeft Oudshoorn Hydraulics zeer complete en grote voorraden en zodoende zijn zij in staat om snel te kunnen leveren zonder lange levertijden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in