+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Orderpicker medicijnen - vakantiekracht Leiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 10 - 25 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Bijbaan
  • 15,38 p/u

Vacature in het kort

In deze functie werk je in de zomermaanden en help je met het verzamelen van medicijnbestellingen. Je zorgt ervoor dat de juiste producten op tijd klaarstaan. Ook na de zomer zijn er kansen om te blijven werken. Je begint je dag met het voorbereiden van je werk en loopt veel rond om bestellingen compleet te maken. Je krijgt een goed salaris, reiskostenvergoeding en de kans om flexibel te werken. Plus, je kunt voor de deur parkeren. Een baan met veel beweging en een belangrijke taak! Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Ben je beschikbaar in de zomermaanden juni, juli en augustus? Dan ben je samen met jouw gedrevenheid en nauwkeurigheid een perfecte match. Met het scansysteem verzamel je orders van medicijnen voor apotheken. Het is dus van belang dat zij de juiste producten geleverd krijgen. Jij maakt er een sport van om de targets van snelheid en foutenmarge te behalen. 

Ben je ook buiten juli en augustus beschikbaar? Geen probleem! Ook buiten deze maanden liggen er genoeg mogelijkheden. Luba heeft een Inhouse vestiging bij dit bedrijf, waardoor de communicatielijnen kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Je werkdag begint om 14:30 of 18:00 uur met het klaarzetten van je kar en je scanner. Je stappenteller kan aan, want je gaat kilometers maken! Elke order krijgt jouw onverdeelde aandacht. Je checkt, checkt en dubbelcheckt. Zijn de aantallen correct? Ben je niets vergeten? Zodra je er zeker van bent dat alles compleet is, sluit je de bestelling af en ga je door met de volgende order. 

Heb je zelf ook vakantie plannen? Geen probleem! De weken dat je wel kan werken ben je meer dan welkom! 


Wat wij bieden
  • Een salaris van €15,38 per uur;.
  • Van 10 tot max. 30 km enkele reis ontvang je reiskosten;
  • Parkeren voor de deur;
  • Een flexibele baan; dagen zijn bespreekbaar.
Wat wij vragen
  • Je bent in de maanden juni, juli en augustus beschikbaar;
  • Je houdt van fysieke inspanning, want je loopt veel;
  • Je kunt een verklaring omtrent gedrag (VOG) verkrijgen;
  • Je hebt eigen vervoer, Mosadex is wat lastiger te bereiken met het openbaar vervoer.
Over het bedrijf

Je komt te werken bij Mosadex, zij bieden optimale zorg en dienstverlening aan meer dan 800 aangesloten zelfstandige apotheken. 500 Service Apotheken, 250 zorginstellingen, 350 drogisterijen en ruim 11 miljoen (zorg)consumenten in Nederland. Door de juiste mix van kennis, ervaring en samenwerking is Mosadex de leidraad in het leveren van preventieve, veilige en effectieve (farmaceutische) zorg. 


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in