+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker fietsen monteren bij Giant Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,42 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Giant kun je een leuke baan vinden waar je fietsen gaat monteren. Je werkt met gereedschap en zet verschillende onderdelen van de fiets in elkaar. Dit doe je samen met nieuwe vrienden van over de hele wereld. Je werkt in de ochtend en hebt je avonden vrij. Als je goed je best doet, kun je doorgroeien en extra geld verdienen. Ook is er kans op een vast contract. Plus, je krijgt gratis koffie, thee en fruit! Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Zoek jij een baan met veel doorgroeimogelijkheden? Waar je al je technische kennis toe kunt passen? Dan ben je hier op het juiste adres! Bij Giant kun je nu als magazijnmedewerker aan de slag waarbij je fietsen gaat monteren. Je verdient €14,42 per uur en je werkt lekker in de ochtenden. Zo heb je avonden heerlijk vrij. Doe je het goed? Dan maak je kans op prestatiebonus en kun je voor langere tijd bij Giant werken. Solliciteer direct!

Wat bieden wij jou
  • Salaris van €14,42 per uur
  • Binnen 6 maanden doorgroeien naar vast contract
  • Elk kwartaal kans op een prestatiebonus!
  • Reiskostenvergoeding tot 40 km
  • Gratis koffie, thee en fruit in de kantine
  • Technische functie
Wie ben jij

Als magazijnmedewerker heb jij al technische ervaring en houd je ervan om met je handen te werken. Jij gaat namelijk de fietsen van Giant in elkaar zetten! Daarnaast is het belangrijk dat je;

  • Beschik je over technische kennis. Je kunt met gereedschap overweg
  • Ben je fulltime beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 6:00-16:00. Af en toe werk je ook op zaterdag
  • Engels spreekt omdat dit op de werkvloer bij Giant gesproken wordt
  • Woon je in de omgeving van Lelystad of heb je eigen vervoer om hier te komen
Wat ga je doen

Jij bent als magazijnmedewerker erg handig. Jij hebt technisch inzicht, want jij weet welke tools je voor welke klus het beste kunt gebruiken. Jij gaat er namelijk voor zorgen dat de fiets op de juiste manier wordt gemonteerd. Iedereen krijgt een eigen onderdeel van de fiets die gemonteerd moet worden. Dit kunnen schroefjes zijn die je op de juiste plek vast zet, of een trapper aan het wiel. Jij hebt dus een belangrijke rol aan de productielijn. Dit doe jij uiteraard niet alleen, maar samen met veel internationale collega’s! Jullie kunnen snel werken, want de productielijn blijft altijd lopen! Super gaaf dat Giant-klanten straks op een door jullie in elkaar gezette fiets door de stad rijden!

Waar ga je werken

Je hebt vast wel eens de naam Giant voorbij horen komen. Een bekend fietsenmerk. Je gaat als magazijnmedewerker aan de slag in het distributiecentrum van Giant. Als fietsenmaker krijg je een vast rooster en werk je altijd dezelfde uren. Zo weet jij waar je aan toe bent! Jij kan jouw vrije tijd dus lekker zelf inplannen. Heerlijk toch?! Jij werkt van maandag t/m vrijdag en af en toe op een zaterdag. Doe je het goed? Dan zijn er diverse doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld tot Trouble shooter of Multi operator. Ook is er kans op prestatiebonus, overname en een vast contract. Yes!

Sollicitatie

Ook zo enthousiast? Wacht dan niet langer en ga aan de slag als magazijnmedewerker bij Giant! Solliciteer direct, dan hebben wij elkaar snel aan de lijn. Heb je nog vragen? Dan kun je ons bellen, appen of mailen! Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Bedrijfsomschrijving

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in