+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lichtenvoorde.

Mechanisch Monteur Machinebouw Lichtenvoorde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kracht Recruitment

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Kracht Recruitment

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.800 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van het bouwen van machines? Werk je graag samen in een mooi team en een modern gebouw? Dan is deze baan iets voor jou. Je gaat aan de slag met het maken van de basis van machines. Je leert veel over hoe machines werken en kunt later misschien doorgroeien naar een andere functie. Je werk is onder andere het in elkaar zetten van machineonderdelen, tekeningen lezen en machines testen. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Bouw jij graag aan hoogwaardige machines? Werk jij graag bij een flexibele werkgever met een fijn team en hypermodern pand? Solliciteer dan nu!

Als Mechanisch Monteur Machinebouw ben jij degene die het skelet van de machines opbouwt. Je bent actief in de fase van assemblage en montage en werkt samen met jouw team aan de meest hoogwaardige sorteer- en verpakkingsmachines. Met een team van circa 15 collega's werk je aan het mechanische skelet van de machines, zodat de elektromonteurs daarna de machines kunnen bekabelen en de motoren, sensoren en visionsystemen kunnen monteren en installeren. Je komt aan alle mechanische aspecten te werken, waardoor je je na verloop van tijd ontwikkelt tot een mechanisch specialist in de machinebouw. Na verloopt van tijd kan je doorgroeien naar de functie van Leidinggevend Monteur, Teamleider of Field Service Engineer. In deze functie bestaat jouw takenpakket uit:

  • Assembleren en monteren van de mechanische componenten van de machine;
  • Technische tekeningen lezen;
  • Afstellen van de machine;
  • Testen van de opgebouwde machines.


Gevraagd

Om in aanmerking te komen voor de functie als Mechanisch Monteur heb je enige kennis en ervaring met montage van mechanische componenten en modules in de machinebouw. Deze kennis heb je opgedaan middels een afgeronde technische mbo opleiding, aangevuld met werkervaring als mechanisch monteur, monteur technische dienst of assemblagemonteur. Daarnaast ben je een teamspeler, steek je graag de handen uit de mouwen en heb je een ''niet lullen maar poetsen'' mentaliteit. Verder herken je jezelf in onderstaande punten:

  • Afgeronde technische mbo opleiding;
  • Enkele jaren werkervaring in de functie van mechanisch monteur, monteur technische dienst, assemblagemonteur of vergelijkbaar;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.


Aanbod

Niet meer in de file staan, legendarische feestjes, een verzorgde lunch, een hypermodern pand en een team dat voelt als familie. Dat klinkt toch geweldig? Buiten de prettige sfeer en cultuur van deze organisatie, zijn ook de arbeidsvoorwaarden zeer goed. Het pakket aan voorwaarden bestaat uit:

  • Salaris tussen €2800,- en €3800,- bruto per maand;
  • Reiskostenvergoeding voor het woon- werkverkeer;
  • Flexibele werktijden voor een goede werk-privé balans, waardoor je nooit meer in de file hoeft te staan;
  • Ontwikkelmogelijkheden in de vorm van cursussen en trainingen;
  • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld de functie van Leidinggevend Monteur, Teamleider of Field Service Engineer;
  • Kans op een vast dienstverband bij goed functioneren;
  • Sportabonnement van de zaak;
  • Gratis gedrag- en drijfverenanalyse.


Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een machinebouwer in de omgeving van Lichtenvoorde. De projecten die zij uitvoeren bestaan uit het ontwerpen, (door)ontwikkelen, bouwen, plaatsen en onderhouden van diverse vernieuwende sorteer- en verpakkingsmachines die worden gebruikt in de voedings- en farmaceutische industrie. Deze machines gaan de gehele wereld over, naar klanten op ieder continent. Het unieke van deze organisatie is dat er bijna geen bedrijf is dat hetzelfde soort machines en installaties ontwikkeld. In heel Europa is er maar één concurrent in deze groeiende sector, wat zorgt voor veel zekerheid en groei. Je komt te werken bij het Nederlandse hoofdkantoor, waar circa 200 mensen werkzaam zijn. Wereldwijd heb je ongeveer 500 collega's. Er hangt een prettige, familiaire sfeer binnen de organisatie, die je direct voelt als je hypermoderne pand binnenloopt. Iedereen is vriendelijk naar elkaar, alle deuren staan open en je kan zien dat men trots is op de machines die worden gebouwt. Verder is de cultuur niet hiërarchisch en merk je dat niemand zich beter voelt dan een ander. De mens staat hier centraal, dit zie je aan de prachtige kantine waar iedereen door elkaar luncht, de prettige lichtinval in de schone werkplaats, de lunch die er voor je wordt verzorgt en de legandarische feestjes en uitjes die er meermaals per jaar zijn. Buiten dat het hier gezellig is, wordt er hard gewerkt en wordt hard werken goed beloont. Ontwikkeling en doorgroeien wordt gestimuleerd en wanneer er een functie vrij komt wordt er altijd eerst naar intern talent gekeken.Wegens de enorme groei die de organisatie doormaakt, het aantal projecten die er zijn verkocht en de vele machines die de werkplaats moeten gaan verlaten dit jaar staat er een vacature voor een Mechanisch Monteur open. Ga je graag aan de slag bij een organisatie waar de mens, doorgroeimogelijkheden, ontwikkeling en zekerheid centraal staan? Dan is dit de organisatie waar je moet zijn.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in