+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Linne.

Schilder Linne

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacature in het kort

Als schilder bij ons, werk je aan het mooier maken van verschillende gebouwen zoals woningen en kantoren. Je laat je schildertalent zien op verschillende projecten en werkt samen met een team om iets moois te maken. We zorgen goed voor onze mensen. Je krijgt een eerlijk salaris en de kans om te groeien door cursussen te volgen. Ook zijn er leuke extra s, zoals spaarprogramma s voor uitjes of gereedschap en gezellige borrels met je collega's. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben jij een ervaren schilder op zoek naar een boeiende positie bij een betrouwbare werkgever? Als schilder draag je de verantwoordelijkheid voor het verfraaien van diverse gebouwen, waaronder woningen, appartementen, scholen en kantoren. Met een passie voor je ambacht haal je voldoening uit het tonen van je schildertalent op verschillende projecten. Samen met je team lever je vakmanschap en ben je trots op het eindresultaat.


Ben jij het?

Als ervaren schilder heb je minstens 3 tot 4 jaar ervaring en een voltooide schildersvakopleiding. Het hebben van een geldig VCA-certificaat is een pluspunt, maar als je dit niet hebt, kunnen we je ondersteunen bij het verkrijgen ervan. Eigen vervoer in de vorm van een auto is noodzakelijk, omdat je soms buiten de regio moet werken.


Wat wij bieden

Bij ons staat het welzijn van onze medewerkers voorop. Naast een marktconform salaris conform de schilders-CAO bieden we mogelijkheden voor persoonlijke groei. Je krijgt twee keer per jaar de kans om cursussen te volgen en kunt sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Elk jaar organiseren we gezellige borrels, waardoor je je collega's beter leert kennen buiten werktijd. Denk je dat dit de uitdaging is waar je naar op zoek bent? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om als ervaren schilder aan de slag te gaan!


Waar jij werkt

Ons gespecialiseerde bedrijf bedient zowel particuliere als zakelijke klanten, waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Vakmanschap en professionaliteit zijn onze kernwaarden, wat resulteert in optimale bescherming en verfraaiing van oppervlakken. Met onze ruime ervaring streven wij naar vakmanschap, met speciale aandacht voor afwerking en nazorg, wat leidt tot tevreden klanten. Onze diensten, geleverd vanuit onze vestiging in Linne, worden flexibel aangeboden aan opdrachtgevers, voornamelijk in Limburg.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in